Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Соня Колтуклиева: Манджа с грозде, полята с боза е в главата на Слави Трифонов

Мрежата

Соня Колтуклиева: Манджа с грозде, полята с боза е в главата на Слави Трифонов

Снимка:

Журналистката Соня Колтуклиева коментира интервюто на Слави Трифонов дадено пред „Монд“. В него лидерът на ИТН говори за единна европейска държава, както и за строги санкции срещу Унгария, заради закона да не се говори на непълнолетните за хомосексуалност.

Ето какво написа Колтуклиева:

Манджа с грозде, полята с боза е в главата на Слави Трифонов, съдейки по интервюто му във френския “Монд”.

- Не Европейски съюз, а единна европейска държава си представя претендиращият да управлява България. Това е мрачна утопия. Немислимо е.

- Слави харесва едновременно Макрон, Тачър и Рейгън. Странно. Несъвместимо. Шизофренично, даже.

- “Столът му е твърде голям за него”, казва Трифонов за главния прокурор Гешев. Столът, към който гледа шоу-менът, е твърде голям за самия него, също така.

- “Трябва да изградим отново правораздавателната система” - казва Трифонов. Да, с това съм напълно съгласна. Но за това трябва Велико народно събрание.

- Браво на френския журналист, че е попитал Слави за срамното поведение на дясната му ръка Тошко Йорданов, че би разчленил един ТВ репортер, ако живеехме в Крумова България. На това Слави отговаря, че било “безсмислица, която била преиначена”. Колко по-просто и нормално би било, ако просто беше накарал Тошко да се извини. Нооо.. явно самият Слави така разбира “свободата на словото”.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още