Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Соня Колтуклиева: Няма „македонско малцинство“ в България и никога не е имало!

Мрежата

Соня Колтуклиева: Няма „македонско малцинство“ в България и никога не е имало!

Соня Колтуклиева: Няма македонско малцинство в България и никога не е имало! - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Соня Колтуклиева       

Елена Йончева и Радан Кънев да се гръмнат! Предизвикаха резолюция на Европарламента, в която се говори за „македонско малцинство“ в България! Аз съм израснала в Петрич, дъщеря съм на български патриоти, светла им памет. Възпитавана съм, че македонците са българи. И съм чела исторически доказателства за това. Македонската нация е измислица на Коминтерна и КГБ.

Хора са страдали и умирали, защитавайки истината, че македонците са българи!

Най-известният и почитан петричанин Димитър Мазнейков е бил изтезаван в затвор в някогашна СФРЮгославия, отстоявайки правото си да се нарича българин.

Моите родители с мъка и гняв разказваха за времето, когато насила са били заставяни да приемат паспорти с обозначението:„македонци“.

Днес, за мен, ЕП посипа със сол жива рана...

Няма „македонско малцинство“ в България и никога не е имало!

...Тази резолюция е боклук. Елена Йончева и Радан Кънев са родоотстъпници.

Всъщност, Елена се изживява като рускиня, затова за нея е обяснимо да не познава българската история и да не се вълнува за патриотичните чувства на българите.

А Радан Кънев е един „исторически компромис“ и политически фалшификат. Безродник.

П.П. Коментар на Веселин Гарвалов: „От 10 ноември нашата държавна политика е, че в България няма национални малцинства. Само етнически. Като потомък на македонски войвода и предци, родени в трите части на областта, заставам 1000 процента зад написаното от г-жа Колтуклиева.

Нашата нова дипломация десетилетия се бори срещу дори намек за съществуване на македонско малцинство в България. Такова, разбира се, няма. И успяхме да убедим в това Съвета на Европа и Съда по правата на човека. Сегашната резолюция е мощна крачка назад. А това споменаване е много майсторски вмъкнато от категорично антибългарски сили. Дано цялата резолюция да падне.“

                                                                                                   


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Аз съм мизийка, има и много тракийци, шопи, гагаузи, както и макета, все сме малцинства.
06.10.2020 15:54 / Отговор
КОРНЕЛИЯ ЛИ Е ТВОЕТО ИМЕ? ТОВА, КОЕТО ИЗБРОЯВАШ СА ГЕОГРАФСКИ ПОНЯТИЯ.
ПО ТВОЯТА ЛОГИКА В ИТАЛИЯ ИМА ТОСКАНЦИ, НЕАПОЛИТАНЦИ, РИМЛЯНИ, ФРИУЛАНИ, ВЕНЕЦИАНЦИ И Т. Н.
САМО БСП/БКП ПРОДАДОХА МАКЕДОНИЯ НА РУСНАЦИТЕ-ЗА КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТ ЗАКРИВАНЕ.
06.10.2020 19:40
Колтуклиева първо ти се гръмне ма к@рво. Използвам вулгарния език на нашия пръв партиен и държавен ръководител, и шофьор на джипката другаря Бойко Борисов. И най- после вземете прочете Истанбулската конвенция, както и резолюцията.
11.10.2020 14:46 / Отговор
Един факт в България има партия на власт, която носи името Вътрешна македонска революционна организация. Ами като е вътрешна и македонска, значи нейните членове са от македонското ни малцинство.
11.10.2020 14:49 / Отговор
Резолюция гласувана от ЕП с мнозинство била боклук. Значи ЕП също е боклук. Ами да подава Борисов молба и веднага да си спретнем един Булекзит, та да мирясат ГЕРБ-авите.
11.10.2020 14:52 / Отговор
incance Primary care clinicians should refer patients who have body image concerns that are not corrected by the above options for psychosocial care buy cialis online without a prescription
20.03.2023 05:35 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети