Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Соня Колтуклиева: Откога бившият втори в ГЕРБ е авторитет за президента?

Мрежата

Соня Колтуклиева: Откога бившият втори в ГЕРБ е авторитет за президента?

Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Соня Колтуклиева

„Румен Радев: Цветанов каза, че манипулации съществуват.“

Откога бившият втори в ГЕРБ е авторитет за президента?

Дълго време Цветан Цветанов беше най-мразеният човек в президентството. Един от съветниците на президента събираше компромати за Цветанов, проучваше къде учи голямата му дъщеря в Англия и колко струва обучението й; от президентските хора беше разпространена квалифицирана информация за проверката на КПКОНПИ срещу Цветанов и в някои медии беше публикувана подробна справка за банковите сметки и разходите на Цветанов и семейството му - нещо недопустимо и противозаконно.

И сега изведнъж - каквото каже Цветанов е чистата истина?! Много лесно и бързо се извъртат в президентството. И не само по този въпрос.    


Коментари (14)

Хайде, другарю Тартакович... И Колтуклиева ли страда от обсесия към т.нар. "президент", в каквато обвиняваш Калина Андролова?!
13.01.2021 11:17 / Отговор
КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА СЕ ПОДУШВАТ ОТ 100 М3ТРА............................. СЪБРАХА СЕ................. АЛЧНИТЕ ЗА АПАРТАМЕНТИ, ПАЧКИ И КЮЛЧЕТА.......... СЛУЖИТЕЛИ НА ДС/БКП/БСП.........
13.01.2021 11:37 / Отговор
BoLeto А защо не? На срещата Цветанов имаше обосновани искания, градивни предложения, ясно конкретизирани, с една основна цел провеждането на честни и прозрачни избори.
13.01.2021 13:07 / Отговор
Жужа Да Цветанов говори истини не може да се отрече.Но не може да се отрече и това,че от ГЕРБ са доста притеснени от това и с всички сили и методи по всички медии са се заели да публикуват срещу него.
13.01.2021 13:08 / Отговор
Stan Г-н Цветанов очевадно разбира от избори повече от всеки друг в президентството, така че няма как да не го цитират. А на ГЕРБ и журналистката, хукнала по студиата да защитава незащитимото, още по-очевидно Републиканците са сериозна пречка.
13.01.2021 13:15 / Отговор
Вавринка 0,6 % са си сериозна пречка!
13.01.2021 16:09
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още