Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Соня Колтуклиева: Сезон 2 на сериала: Христо Иванов и компания пак искат да са министри ли?!

Мрежата

Соня Колтуклиева: Сезон 2 на сериала: Христо Иванов и компания пак искат да са министри ли?!

Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Соня Колтуклиева

Наложих си да изгледам цялото видео на Христо Иванов от „Орлов мост“ снощи... ужасно е, хора, то ъъъъ-кане, то аааа-кане, то несвързани фрази, то липса на логика и смисъл, то напъни да възпее гражданите-палаткаджии и окупатори ... Искал „Орлов мост“ да довърши нестореното през 2013-2014 г., удобно забравяйки, че като резултат от стореното през 2013-2014 г. той стана министър на правосъдието в правителството на обругавания от него сега Бойко Борисов, а съидейникът му Радан Кънев произнесе две култови фрази: за историческия компромис (да се приеме „съдебната реформа“ на Сотир Цацаров) и „ще работим заедно с г-н Пеевски“ (като евродепутати).

А физиономията му тип „попикано мушкато“ след репликата за телефонното обаждане до Маджо от мъж, с когото първо дружески се поздрави... сетне конфузното му паническо излизане от кадър, са класика в жанра на водевила.

Христо Иванов пътьом смутолеви нещо за „преосмисляне на консенсуса“. Аз го разбирам така: сега ще се правим, че сме опоненти и партийни врагове с този и онзи, пък после ще се съюзим, за да управляваме. В главата му е поредната политическа измама, май.

...През 2014 г., след като стана министър, попитах Христо Иванов директно: наричал ли е Бойко Борисов „мутра“( както прочетох в „Дневник“); нищо не ми отговори, нито дума.

Какво ни се предлага сега - сезон 2 на сериала: Христо Иванов и компания пак искат да са министри ли?! Може и на Борисов, може и на Пеевски, може и на Доган... а, бе, всичко може.

Само си спомнете Божидар Лукарски от Реформаторския блок и признанието за неговите „трикове“: да напада ГЕРБ в предизборната кампания и после да стане министър в правителството на ГЕРБ. Ами Меглена Кунева, дето изсипа една каруца тикви пред Министерски съвет, както сега замерят сградата с яйца и домати, а сетне стана вицепремиер и образователен министър в същия този Министерски съвет и седна от лявата страна на премиера Бойко Борисов.

Най-обикновени службогонци, сър.

П.П. Всъщност, какво работи Христо Иванов, как си изкарва хляба?! Освен министър и шеф на НПО с нещо друго занимавал ли се е? Все пак е на 46 години...        


Коментари (4)

Анастас НАКОЛКО ФИНАСИСТИ:
Божков, Мутафчийски, Бобокови, ПроКОНПИев и Маджо - тези са сигурните.
НЯКОЛКО КООРДИНАТОРИ:
Мая Мазолова, Бойкикиев, Баберкян, Минекян, Хаджикян
НЯКОЛКО ДЖИХАДИСТКИ МЕДИИ:
Бошков TV, Евроком и помиярските форуми на "Дневник", "Сега" ...

CAPO di TUTTI CAPI - РУМЕН ДЕСИ'Н РАДЕВ
ЩАБ-КВАРТИРА - РУСКОТО ПОСОЛСТВО в СОФИЯ

(констативно протоколиращо)
10.08.2020 11:13 / Отговор
Ивайло Не го е срам! Да вземе пример от Борисов, Симеонов, Каракачанов, които въобще не искат да са министри.
10.08.2020 12:14 / Отговор
кесо Моля, моля, Ристю десантчика "работи" като "професионален революционер". А тая професия е "високорискова" и се "заслужено" води 1-ва категория "труд". А кога падне "тиранията" Ристю десантчика ще в първите редици на парадите на "Победата", окичен с ордени и медали за десанта в Росенец, пред който бледнее дори десанта в Нормандия.
10.08.2020 12:56 / Отговор
Гневна Давам му идея, може да работи като дубльор на Алф.Има същия огромен нос, събрани очички ,а предполагам и осем стомаха.Но с това ъъъкане и изсулени гащи .....
10.08.2020 13:22 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още