Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: Я, гледай ти, президентът Радев се загрижил за епидемиологичната обстановка...

Мрежата

Колтуклиева: Я, гледай ти, президентът Радев се загрижил за епидемиологичната обстановка...

Колтуклиева: Я, гледай ти, президентът Радев се загрижил за епидемиологичната обстановка... - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Соня Колтуклиева

Я, гледай ти, президентът Радев се загрижил за епидемиологичната обстановка в България и поканил здравния министър, главния държавен здравен инспектор и началника на координационния съвет по ваксинирането в президентството.

Че нали още от 3 март 2020 г. твърди, че у нас епидемия няма и неговите „смели хора с вдигнати юмруци“ Ковид-19 не ги лови?! Нали епидемията е измислица на управляващите?!

Когато на 7 декември 2020 г. президентът обяви датата 28 март 2021 г. за провеждане на парламентарните избори, някои публични личности, между които и аз, му обяснихме от телевизионния екран, че няма как да се организира пълноценна предизборна кампания през февруари-март при тази тежка ситуация със задаваща се трета вълна на пандемията по целия свят, включително и в България, и очаквания бум на заразата след празниците. Всички партии възнегодуваха от ранната дата, а президентът ги иронизира, че който не е готов, да не ходи на избори, пропускайки факта, че най-готови за вота са основните му опоненти - ГЕРБ, което естествено предизвика коментарите: „Радев подари четвърти мандат на Бойко Борисов“.

Е, президентът се сети след толкова време да попита специалистите „очи в очи“ какво се случва с епидемията в страната, но продължава да не свиква КСНС и да пренебрегва НОЩ и неговия председател ген.Мутафчийски, когото ген.Радев лично назначи за началник на ВМА.

Едно е ясно: имаме за президент непостоянен, неинформиран, непълноценен политик, доколкото изобщо Румен Радев може да се нарече политик.

П.П. Гледайки репортажите от разговора в президентството, разбрах едно нещо със сигурност: президентът свика тази среща, не за да се информира и да дискутира здравната обстановка, а за да каже на финала: властите са затруднени да прогнозират здравните мерки за изборите.

И стана като в оня виц за Ниагарския водопад.                                                                     

                                                                                                                                  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

ЛИНО ДА НЕ БИ ДЕСА ДА Е ГЕПИЛА КОРОНАТА ТА ТОЯ НАШИЯ
СВИКВА ЛЕКАРАСКИЯ ЕКИП. А КОЛКОТО ДО МУТАВЧИЙСКИ , ТО
РЕЗИЛДЕНТА ГО ИМА НЕГО ЗА КОНКУРЕНТ В ИЗДОРИТЕ, ДИШАЙ
СПОКОЙНО ТОЙ НЕ Е СТИГНАЛ ДО ПЕНСИЯ КАТО ТЕБ.
05.01.2021 14:20 / Отговор
Надблюдател Евтина постановка! Най-смешни бяха, като искаха едва ли не точна дата и час ,кога ще свърши кризата! Абсолютна неадекватност! И не е "неинформиран" и "непостоянен", а просто послушен, какво ще му наредят ДС агитката, които е събрал за съветници! Сега си търси повод да отмени датата , като обвини ГЕРБ, че не се справяли с кризата!
05.01.2021 15:20 / Отговор
гаварит масква: Почемо бъйрзаш! Путя още не дал дата за въйборите! Получиш наказание - един месец без никакие рубли! И още: купи руская ваксина и смальоти миг 21 ! Какво чакаеш !
05.01.2021 23:23
Говедото не може да стане кон! Още не е станал кон...
05.01.2021 15:31 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати