Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева за Ивайло Пенчев: На какво ли са способни някои хора, за да привлекат внимание?

Мрежата

Колтуклиева за Ивайло Пенчев: На какво ли са способни някои хора, за да привлекат внимание?

Снимка:

"На какво ли още са способни някои хора, за да привлекат внимание?", възмути се Соня Колтуклиева във Фейсбук от поведението на милионера Ивайло Пенчев, който катастрофира с личния си самолет и помоли във Фейсбук за кръводарение. Ето какво написа журналистката в социалната мрежа. Ето какво написа тя:

"Как да нарека това: лъжа или манипулация?

Милионерът Ивайло Пенчев, който катастрофира с личния си самолет, помоли във Фейсбук за кръводарение, защото утре ще го оперират.

Попитах отговорен служител на “Пирогов” истина ли е, че нямат достатъчно кръв. Отговори ми възмутено, че това не е вярно. “Пирогов” е университетска болница за спешна медицина и не може да остане без кръв за операции.

Когато пациент е доведен по спешност от “Бърза помощ”, но не се налага веднага операция - какъвто е случаят с г-н Пенчев, се молят близките да осигурят допълнителни количества кръв, особено ако е рядка кръвна група. Но в “Пирогов” никога не са отказвали операция, поради липса на кръв.

На какво ли още са способни някои хора, за да привлекат внимание?

Това е патология."   


Коментари (2)

Колтуклиева а твоето е шизофрения, рядка кръвна група, и роднините дават, но ако не са съвместими. Ако беше нуждаещ се главният тулуп , веднага щеше да се задействаш. Бог да помогне на Пенчев.
12.05.2020 14:03 / Отговор
баба умряла от коронавурус той бог му е помогнал, ама после го е съжалил
14.05.2020 09:39 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още