Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Социалист, поискал изключването на Добрев, иска и изключване на Нинова

Мрежата

Социалист, поискал изключването на Добрев, иска и изключване на Нинова

Снимка:

Сред мотивите, предложени от Изпълнителното бюро на БСП за изключване на Кирил Добрев, е писмо на Илия Миладинов Петков от 05.03.2020 г. с вх. номер 282, съобщава сайта „Гласове“.

Куриозното в случая е, че същият социалист е изключен от партийната организация, защото е осъдил НС на БСП и Корнелия Нинова в качеството й на председател поради неизплатена сума за поддръжка на сайт. Още по-абсурдното е, че същият бивш социалист, явно не знаейки, че именно неговото писмо е един от мотивите за изключването на Добрев, вчера написа статус във Фейсбук, с който поиска изключването и на Корнелия Нинова. Ето какво гласи публикацията му в социалната мрежа:

„Така отговорих на Кирил Добрев за притеснението му, че щели да му спретнат изключване от Партията. И на двама ви, на теб и Корнелия Нинова отговарям - ПРАВИЛНО Е И ДВАМАТА ДА ВИ ИЗКЛЮЧАТ ПОРАДИ ТОВА,  ЧЕ И НА ДВАМАТА МЯСТОТО НЕ ВИ Е ТАМ  И ДВАМАТА СТЕ КАПИТАЛИСТИ И ТАМ НЕ Е  МЯСТОТО ВИ! Киро, ти помниш ли в Монтана как под давление на Камелия Трифонова и Атанас Костадинов ме изпъди от открито събрание мен и Нелсон Петков - социалист със 70 годишен стаж в БКП/ БСП/ почина на 92 г/, аз съм с 49 годишен стаж в БКП /БСП. Изпъди ни, че сме критикували теб и Ръководството на БСП Монтана. Тогава ти Кириле, феодализираше Общинските ръководства и такива критикари като мен трябваше да се махнат от Партията. Ти лично даде указания да ме изключат, че съм враг с партиен билет. А ти явно се готвеше да оглавиш Партията след време. Общинското ръководство ме изключи два пъти, но нито ме извика при тях, нито пък ме информира за това. Всеки един съд в света, какъвто и да е, винаги извиква подсъдимия и го уведомява за какво го съди и му определя присъдата. С мен не се случи такова нещо. Затова потърсих вот от моята си първична партийна организация. Гласуваха с пълно болшинство да си остана в Партията и искаха да стана председател на организацията. Отказах, че бях председател на две Граждански сдружения, но все пак станах зам.- председател и делегат на бъдещата конференция на БСП Монтана. На конференцията не ме пуснаха. Платени бяха двама бодигарда да не ме пускат, защото беше Корнелия Нинова и се страхуваха да не правим изказване. Но преди да влезе в залата успях да пресрещна Нинова и да й кажа, че съм изключен и няма да ме пуснат в залата, а тя ме попита защо съм изключен - аз отговорих, че съм критикувал местното ръководство за нарушения на устава, далавери с членския внос и феодализирането с помощта на Кирил Добрев. Тя ми отговори - ПРАВИЛНО СА ТЕ ИЗКЛЮЧИЛИ. Това сте вие ! И аз ще ти го кажа ПРАВИЛНО Е ДА ТЕ ИЗКЛЮЧАТ, но след време и на Нинова ще кажа МНОГО ПРАВИЛНО Е И ТЕБ ДА ТЕ МАХНАТ ОТ Партията за това ,че сте всичко друго но не и истински социалисти. ПРОДАЖНИ КАПИТАЛИСТИ СТЕ И МЯСТОТО НЕ ВИ Е ТАМ И НА ДВАМАТА.“

Така човекът, по чието предложение се иска изключването на Кирил Добрев, иска и изключването на председателя Корнелия Нинова. Дали неговото предложение ще бъде поставено на гласуване, предстои да разберем.  


Топ новини

виж още

Актуална тема