Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Социалисти със сигнал за дискриминация срещу Андролова

Мрежата

Социалисти със сигнал за дискриминация срещу Андролова

Социалисти със сигнал за дискриминация срещу Андролова - Tribune.bg
Снимка:

Журналистката написала статус: „само хората с Алцхаймер ще гласуват за БСП“. Сезирали са Комисията за защита от дискриминация

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова

Както казва Агата Кристи, а тя разбира от тази материя, "безупречната репутация е първото, което е необходимо на мошеника". Интелектуалният и политически "елит" на БСП в лицето на Георги Свиленски, Атанас Зафиров и Христо Проданов, някои от тях водачи на листи, са пуснали сигнал до Комисията за защита от дискриминация, заради това, че съм написала статус, че "само хората с Алцхаймер ще гласуват за БСП".

Тази партия по времето на Нинова всеки ден постига невероятни стратегически дълбочини на политическата неконструктивна активност! Толкова несъстоятелни движения, произвеждащи отблъскване на избиратели, БСП никога не е правила. Опитите на партийния елит на БСП за силов контрол в публичното пространство през сплашване и наказване са нелепи и смешни, и няма да донесат покорство. Не може сериозна и уж силна партия да атакува шеги, написани във Фейсбук!

Затова на вътрешните им партийни сбирки вече си говорят не как ще победят на предстоящите избори, а как ще бъдат незаобиколим фактор в следващия парламент. Умственодефицитните действия на БСП под ръководството на Нинова превръщат партията в губеща политическа сила.

Политиката е сложна и неустойчива игра, в която дискурсът може да произвежда власт, но може и да я подкопава, ограничава. Когато не си добър тактик, можеш през  активното си участие да се самоизключиш от значение. Сигналът на Проданов, Свиленски и Зафиров до Комисията за защита от дискриминация е силово отношение, маскирано като "обществена грижа".

Нарастването на интензитета на подобни практики у БСП е тревожна линия. Издребняването, дефицитът на смисленост, многопосочната обърканост какво да прави БСП, за да успява, как да изглежда, какво да изразява в публичното пространство произвежда някакъв все по-вицов образ на партията. Спрете всичката тази несъстоятелност, хора!

Превърнахте БСП в нещо тъжно и малко. Помним и други председатели на БСП, тази партия никога не е падала толкова ниско, никога не е била в такава степен зависима от личностната характеропатия на ръководителя си. БСП е жертва на дифузна посредственост! Политиката на вдребняването със сигурност не може да изведе партията на нормална височина.

ФейсбукФейсбук

ФейсбукФейсбук


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (14)

Stefan Андролова е КРАЛИЦАТА на честното и почтено слово. В един свят, който се кланя на златото, такива като Калина са постоянно на прицела на боздуганите на орките.
А тя е толкова светла! Съжалявам, но такива хора вече няма, те са последните искри на истината сред журналистите. За да изкарат такова прелестно същество от нерви, очевидно са си го заслужили.
Не различават форма от съдържание. Хващат се за изразите, за да замажат същността. Все едно мен да съдят ментално увредените, щото ползвам час по час думи от речника на психиатрите – идиотия, кретения, имбецили и подобни.
Сякаш Калина не е най-състрадателното същество, а някакво мразещо живота същество. Ами, не е истина. Всеки разбира какво иска да каже, сал адресатите искат нарочно да се изкарат каквото тя там ги е нарекла. Вместо да й се извинят, или хайде това не е тесно скроени персони, но поне да си премълчат и вникнат в думите, те се заяждат като санък кон на баир.
17.02.2021 13:26 / Отговор
Тъпанар трябва да я съдят, бе мутро.
17.02.2021 14:45
Stefan е напълно прав. Двете жалби срещу Калина, показват, че комунистите смятат нейният дар слово за опасен.Те онагледяват и как се злоупотребява с официални институции и под претекст за защита на човешки права се осъществява политическа репресия. Това е новият фашизъм. Жалбата е абсурдна, тя няма смисъл, но е факт, че някои се опитват да осъществяват тормоз над правото да изразяваш мнение, неудобно за тях. Кое е обидното - да гласуваш за БСП ли е обидно за хората с ментални заболявания или да си с Алцхаймер е обидно само по себе си? Ясно е че в репликата не става въпрос за болните хора, а за болната партия. Ако кажа на някой " ти си луд да направиш еди какво си", значи ли, че Комисията за защита от дискриминация може да ме глоби за тормоз на голяма група болни хора - "лудите" . Да си правим изводите на какви низости са способни и ако те назначават шефовете на тези комисии до къде могат да стигнат.
17.02.2021 18:59
Явно подписалите се по-горе под ПРОШЕНИЕТО ДРУГАРИ - Свиленски , Зафиров и Проданов - се чувстват "засегнати " от диагнозата АЛЦХАЙМЕР !Не разбирам - защо ??? Това е заболяване , което наистина кара хората да си губят ума и да грешат при ЦЕННОСТНАТА СИ ОРИЕНТАЦИЯ .Но в никакъм случай не е обидно да си болен от Алцхаймер !
17.02.2021 13:28 / Отговор
Не си губят ума, а паметта.
17.02.2021 14:46
Cow Обидно е да си болен от комунизъм и празноглавие,но на тях това не им пречи!
17.02.2021 13:59 / Отговор
до cow Чудесна препратка към истинската същност на нещата , които продължават да ни ПРЕЧЕТ !
17.02.2021 14:22
Дрън дрън тази кучка защо не напише нещо за ГЕРБ. Например, че повечето от тях са стари партийни кадри на БКП. И не трябва да се обиждат хората по никакъв начин.
17.02.2021 14:42 / Отговор
Та пляс Ами да пише и за вожда на ДСБ, който е бил прокурор по живково време. Стига с тоя ГЕРБ. То и Христо Иванов е от комунистическо семе.
17.02.2021 18:59
кесо Е не е права Калина Андролова да стеснява толкоз електоралната база на БСП/БКП. Сигурен съм, че за "славната" Партия на кака ви Курни Параноята ще гласуват не само тези които имат Алцхаймер, но и още десетки хиляди червени идиоти, които са си такива и без Алцхаймер!
17.02.2021 14:59 / Отговор
Мери Да, да, абсолютно. По-голямата част са ползвали облаги при соца, или бъркат хубавите спомени от младостта си с хубав живот. Други са деца и внуци на първите, или гонещи партийна кариера. Питам се обаче: какви са тези, които ще гласуват за Мая Галева, за отровното трио/вече дуо/, за Слави чалгаря, за уж десните - деца и внуци на висшата номенклатура на ДС и БКП, които са толкова некадърни, че не успяха да станат достатъчно богати от приватизацията, фалита на банки и други доходоносни дейности характерни за този кръг????
17.02.2021 15:40
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати