Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Социалистите навсякъде са еднакви безочливи демагози

Мрежата

Социалистите навсякъде са еднакви безочливи демагози

Социалистите навсякъде са еднакви безочливи демагози - Tribune.bg
Снимка:

Мария Ласкин, Фейсбук

Не, сериозно, социалистите навсякъде са еднакви безочливи демагози.

Байдън казва, че ако стане президент, ще се вдигнат данъците. Харис казва: "Джо ясно заяви, че няма да вдига данъците". И го повтаря няколко пъти без да мигне. След което почва с лозунгите за светлото бъдеще с нула въглеродни емисии (да, наистина каза нула емисии), охолство и безгрижие за всички - "because Joe has a plan!". И, като всеки социалист, пропуска да каже откъде ще дойдат парите за светлото бъдеще.

И лъже като... (както е изразът) за НАТО, за икономиката, буквално за всичко.

При Обама икономиката процъфтявала. Всеки боравещ с факти знае в какво състояние беше икономиката до 2017 година, и как се развиваше икономиката до кризата с китайския вирус. Обама бил президент на мира, а Тръмп бил президент на войната. Обама, при чието управление се водиха не знам си колко войни, и измряха хиляди войници. За съюзниците в НАТО, как Тръмп искал да отслаби НАТО и подобни безподобни измишльотини, буквално на 180° от реалността. Лъже хладнокръвно, с усмивка.

Но това е положението, левият електорат не борави с факти, а се води от емоционални внушения, кухи лозунги и обещания за безплатни неща.

Ако не друго, поне стана ясно, че Харис подкрепя Китай, както и левите радикали от БЛМ и Антифа с техните погроми и насилие над нормалните хора в САЩ.   


Коментари (5)

Мария Ласкин ама в САЩ има ли социалисти? Данъците се вдигат от десни. А ти си безочливо тъпа.
08.10.2020 12:57 / Отговор
Васко А ти си безочливо нагла и малоумна!
08.10.2020 13:04
Пацо "Но това е положението, левият електорат не борави с факти, а се води от емоционални внушения, кухи лозунги и обещания за безплатни неща", защото е зомбиран, беден и безпросветен... От това спасение няма!
08.10.2020 13:52 / Отговор
кесо Така е!
08.10.2020 14:18
Социалистите са леви само на думи, като вземат властта провеждат дясна политика!
08.10.2020 14:15 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още