Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Соцжурналистка не бръсне вируса, иска ягоди, шампанско и хайвер

Мрежата

Соцжурналистка не бръсне вируса, иска ягоди, шампанско и хайвер

Соцжурналистка не бръсне вируса, иска ягоди, шампанско и хайвер - Tribune.bg
Снимка:

Юлия Ал-Хаким разсмива фейсбук с нестандартни съвети

Червена журналистка не бръсне вируса, покосил света, за кюстендилска джанка, стана ясно от задочен спор във фейсбук, предава Lupa.bg.

Юлия Ал-Хаким, прясната булка на депутата от БСП Александър Симов, за когото се омъжи в началото на ноември 2019-а, сипе „безценни” съвети как да преживеем апокалипсиса, които обаче изискват безцеремонно газене на тоталната карантина, наложена от властите като превенция срещу разпространението на коронавируса.

Водещата в червената телевизия БСТВ се изцепи под пост на журналист, посъветвал онлайн приятелите си да престанат да снимат пищни трапези във време на ужас като демонстрация на провинциалното си празнично безхаберие.

Юлия жертвоготовно отвърна:

„Ма никой не е длъжен да мре, за да ти се хареса. Аз не съм под карантина така или иначе, щото работата ми ме задължава да бачкам и да не мисля за живота си, както и мъжа ми. Затова ще си поливам свободното време с ягоди, шампанско и хайвер кат стой та гледай”, удиви невястата на Сашо Симов.

Хадонизмът на Юлия стана повод за куп шеги. „Това е като да крадеш от картофките, докато канибали те въртят на лагерния си огън”, шегува се с ал-Хаким анонимен зевзек.

Въпреки критиките напредничавата фенка на Маркс и Енгелс продължава да философства:

„Най-лошото е да очакваш хората да спрат да живеят. Да седим наплашени всички в ъгъла. Всеки се справя както може със ситуацията. Аз не мога да си позволя лукса да се вживявам прекалено, защото всеки момент мога да бъда заразена. От Александър или той от мен. Ако тръгна да го мисля, няма да свършат добре нещата. Тъй че предпочитам да се радвам колкото мога на каквото мога. Горещо го препоръчвам на всички”.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Марина Тази е стигнала върха - ягоди , газирано вино и рибешки яйца. Ако само това може - да прекарва тези неща от устата до отвора в долния си край , ами да и е сладко.
23.03.2020 11:07 / Отговор
Въпрос Същата лигла като мъжа си - Александър Симов- голата главичка! Абе да попитам и вас - Сашо Симов - не ви ли прилича на облещена пишка? Предварително се извинявам за цинизма, но...с друго не мога да го оприлича. Питайте ги колко лева дариха в помощ на болниците?
23.03.2020 20:04 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети