Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Стъки към Хаджигенов: Маските паднаха, когато приливът отмине, ще стане ясно кой се е къпал гол

Мрежата

Стъки към Хаджигенов: Маските паднаха, когато приливът отмине, ще стане ясно кой се е къпал гол

Снимка:

От Фейсбук профила на Станислав Недков - Стъки

МАСКИТЕ ПАДНАХА!

Въобще не съм изненадан, че никой от тримата отровени не прие поканата ми за дебат!

За здравомислещите хора стана ясно кой се страхува от детектора на лъжата и се притеснява да не лъсне истината за площадната вакханалия!

Най-дълбоко повлияният от отровата в него, мразещия всичко що диша адвокат, в прав текст призна, че целта му е да вземе властта и да се саморазправя с всички негови противници.

Понеже неведнъж е показвал, че неслучайно се бори да наложи джендър идеологията, думите му не ме учудват. Но ще му кажа следното:

КОГАТО ПРИЛИВЪТ ОТМИНЕ, ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОЙ СЕ Е КЪПАЛ ГОЛ!

Вие сте гол и няма да успеете, г-н Адвокат, защото нямате кауза!

“Стани да седна” не е кауза! “Оставка” не е кауза!

Коя партия обслужвате с вашия нескопосан опит за метеж, г-н Адвокат? Партията на олигарсите или партията на комунистите?

Как ще вземете властта, след като вие не сте лидер на политическа партия? Или може би смятате да организирате военен преврат?

Господин Адвокат, вие не можете да бъдете лидер, защото нямате качествата на такъв! Нямате смелост, нямате ясни послания и предложения, които да подобрят живота на българите!

Имате в изобилие злоба, нереализирани амбиции да водите хорото и провалена кариера!

Вие сте гол, г-н Адвокат! Лошото е, че искате да съблечете и да вземете надеждата и на хората, които наистина искат нещо добро да се случи в страната!

Очаквам малкото останали на протеста ви млади българи и непартийните членове, скоро да ви изритат от там! Вие тримата им пречите да дишат! Пречите им да излъчат своите естествени лидери! Налагате им за лидери провалени политици, участвали в предишни управления на страната, адвокати на мафията и членове на НПО-та финансирани от чужбина.

Аз не съм с вас, защото имам кауза! Моята кауза е кауза и на хиляди други български граждани!

Ние искаме да се върне нормалността, законността и реда в страната! Да се спазват правата на всички българи!

Аз съм недоволен от управленията през целия преход, защото никой не успя да се справи с битовата престъпност, за да бъдат хората спокойни за здравето и имуществото си.

Малкият и среден бизнес имат ужасяваща нужда от подкрепа, особено сега след пандемията.

Правителството трябва да насочи усилия и огромен ресурс да бъде подпомогната точно тази част от бизнеса, защото 75% от българите работят в такива предприятия.

Тези и много други проблеми трябва се решат спешно, защото според много анализатори ни очаква най-тежката зима от 1997г насам!

Като национално отговорен българин смятам, че точно сега не трябва да вкарваме държавата и в политическа криза!

Затова всекидневно ще продължа да настоявам правителството и държавната администрация да си вършат работа, без да блокирам кръстовища и без да хвърлям яйца и риба по тях!  


Коментари (9)

ДОБРЕ ...
01.09.2020 13:18 / Отговор
Оставка няма да има !!! Според Борисов целта е да се състави кабинет тип „Орешарски“. „Колкото и да умуват, за всички стана ясно какъв е сценарият. И какво стана с машата Христо Иванов, отиде, подплаши Ахмед Доган на „Росенец“, той се прибра в лоното на БСП и Радев и вече ДПС стана хубава карта. И така за всички стана ясно, че приказките за Велико народно събрание, за нова конституция са били абсолютно празни приказки години наред. Стана ясно, че искат да има отново кабинет „Орешарски.“
Запитан какво ще се случи, ако предложението за свикване на ВНС и нова конституция не събере достатъчно подкрепа, премиерът отговори: „Следва работа“.
Оставка няма да има !!!

Пътник е Радев!Радева обзавеждала новото имение в Белград,чакайки термина си , бащата не е Радев :)
01.09.2020 13:58 / Отговор
кесо Излишно Стъки се опитва да докосне моралните струни на втория глупак от триото, който има вид на телефонен измамник. Какви морални струни, какви морални аргументи у такива?
01.09.2020 14:22 / Отговор
Гражданин Приветствам Стъки и искам да кажа на Малки Мук -най добрия рибар на умряла риба между некадърните адвокати и най некадърния адвокат между рибарите на умряла риба ,че когато приемат Истанбулската конвенция съм му осигурил две мургави яки момчета рязани или по скоро надени, които ще си го направят годеница и ще си го менкат денонощно-блазе му на човека на стари години ще мяза на самосвал . Изрод недомътен помни ,че всяко зло се връща тройно и се предава и на поколението.
01.09.2020 14:36 / Отговор
Трябва това нечистоплътно трио от платени некадърни гниди да бъде тикнато в затвора след като падне стожера на олигарсите корумпирани съд Лизанчо Пантофффф
01.09.2020 14:45 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още