Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Стъки с покана за дебат към "Отровното трио"

Мрежата

Стъки с покана за дебат към "Отровното трио"

Снимка:

Председателят на ММА федерацията публикува и неудобните си въпроси

Председателят на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки покани Отровното трио на дебат в качеството си на председател на движение, което ще премахне незаконните палаткови лагери, които са блокирали центъра на София. Стъки стори това чрез пост в профила си в социалната мрежа.

Ето какво написа Председателят на ММА федерацията:

"Вчера бях избран за лидер на движението против незаконното блокиране на София, нападенията над мирни граждани, пилеенето на хранителни продукти, оскверняването на държавни символи и знаци!

Призовавам Отровното трио да излъчи някой от тримата, който да се яви с мен на дебат пред всички заинтересовани медии, за да се каже ясно на всички мислещи български граждани, кой за какво се бори и какво иска да постигне с действията си!

Ще поискам преди да започне съществения дебат, двамата с представителя на Триото да бъдем закачени на детектор на лъжата и публично пред всички да отговорим на три въпроса:

1. Получавате ли пари или други облаги, за да участвате във вашите протести?

2.Плащате ли на протестиращи и на хората, които стоят в палатките, блокирали София?

3. Обслужвате ли интересите на политическа партия и олигарси?

Така ще стане ясно на всички кой за какво се бори и с какви подбуди го прави!

Вярвам, че в България има независими и обективни медии, които искат да покажат двете гледни точки, и които ще вземат веднага под внимание моята покана за организиране на тоя дебат!“, изтъква Стъки. Той заявява, че не претендира да е най-достойният опонент, но осъзнава отговорността от действията си и обещава да направи всичко по силите си, за да оправдае големите очаквания за възстановяването на нормалното ежедневие в столицата.  


Коментари (5)

Пацо Стъки е наивник - с никой от тези не може да се опонира нормално, просто защото те нямат нищо "нормално" за казване... Ще зациклят с "оставка" и толкова! И Стъки ще изкризи и триото ще стане набързо "дуо'...
27.08.2020 16:54 / Отговор
Тортагавър Бе, какъв диалог? Смрадливото WC-трио - Говнавоз, Говнамет и Говнаяд, досега винаги действат по правилото: "Яж и Бегай!"
27.08.2020 22:21
кесо Те това вече е възмутително! Де се бута Стъки да си го мери с отговорни другари като Тримата глупаци. Те се канят утре/га гътнат банкянския Диктатор де/ министри и депутати да стават, сега със Стъки шъ са занимават. Дай им на тях Меркел, фон дер Лайен, Херо Мустафа, цела ЕК. Те това е ниво за тях. Нема да стане тя как я мисли Стъки.
27.08.2020 17:41 / Отговор
Доньо Донев Сега вече са оглушали и ослепели!Никой няма да ти обърне внимание!Дебели кожи,като на алигатори имат и тримата глупаци!
27.08.2020 17:46 / Отговор
Гражданин Като ги знаем, какви са умни и тримата от смрадливото трио, едва ли ще приемат. Няма как да приемат, защото ще се изложат. Предлагам Радев да отиде и той за кураж и да ги успокоява, че сигурно ще напълнят гащите пред медиите и ще стане страшно. След толкова изяви напоследък пред медиите на съмнителното трио всички видяхме, че те нямат аргументи за дебат. Изпратени са на улицата да преследват определени цели и те това правят, аргументи и идеи при тях няма. Вандалщината и простотията завладяха протестите и няма какво да се каже повече по въпроса, никави нови идеи няма при тях.
28.08.2020 02:23 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема