Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Стъки за „Отровното трио“: Имат един единствен талант - да провалят всичко, до което се докоснат

Мрежата

Стъки за „Отровното трио“: Имат един единствен талант - да провалят всичко, до което се докоснат

Снимка:

ММА боецът Станислав Недков-Стъки, Фейсбук

ПРЕДИЗБОРНА КОАЛИЦИЯ

Тримата Отровени загубеняци - Бибиян, Хаджикян и Минекян са се взели насериозно.
Днес организирали среща на извънпарламентарни партии, да умуват как да осигурят честността на изборите.

Тези хора с празни CV-та притежават един единствен, но ярко изразен талант - да провалят всичко, до което се докоснат.
Отровените успяха да подменят справедливия гняв на младите и с множество безобразни действия, да стопят техния протест до събиране пред президентството на един автобус хора.
Поради отлива на протестиращи в столицата, Бибиян, Хаджикян и Минекян решиха да обикалят из страната и да се опитват да заблудят хора, които не ги познават. Ясно е, че ще имат същия “успех” като в София.

Още по-смешното е, че тия тримата са се взели за някакви фактори в политиката (без да са се явявали на избори) и поканили всички извънпарламентарни партии да говорят за предстоящите избори. Щели да следят за честността им. Единствените, които са се отзовали на тази очертаваща се предизборна коалиция са вечният кандидат за всякакви постове Мая Манолова и Слави Трифонов.

Гнусният Бибиян тия дни пак ме направил главен герой в неговите сайтове. Тоя път съм се бил заканил “да набия всеки протестиращ” и съм блъскал възрастна жена.
Едно ще му кажа на тоя смрадлив и вътрешно разлагащ се собственик на “медии”.
Бог ни е заповядал в деветата си заповед: "Не лъжесвидетелствувай против ближния си".

Един ден, ти и всички, които сте публикували лъжи във вашите сайтове за фалшиви новини, ще искате да не сте се били раждали. На Страшния съд няма протести и яйца. Там всеки ще отговаря за всичко, каквото е сторил.   


Коментари (5)

Киро Бизона Понеже протестите вече ги няма, от Турция дойде чудесната културна новина, че започват снимките на новия сеир-сандък сериал „Диван Калабалък“! За снимките са поканени телевизионните звезди Баш Серсем Бабикян Арнаут, Хаджи Генчо Кючюк Кьопек и Минекоглу Кармазъ Хептен Гьотверен! За женските роли на кастингите са се преборили известните артистки Мая Манол Калдаръм Ханъм и Курнела Бююк Гювенди! Всички баби чакат с нетърпение новата сага! Машалла!
27.10.2020 11:55 / Отговор
Stefan Оправдан е гневът на Стъки, но ако да би могъл, нека им прости. Те наистина не знаят какво правят. Проблемът е, че натровените отровители не позволяват на разума да влезе в тях. Посъветваха ги, изобличиха ги бащински, на няколко пъти, духовни лица. Но те не попиха свяст и продължиха на сборищата си срамни сцени с хулене единственото спасително нещо в този свят, светата Църква. Оправдаваха се, че видите ли, те не плюели по Църквата, а само по част от нея. Но всички чуха хулите по Негово Светейшество, владици и висши клирици. Прекрасно слово е писал господин Иван Стамболов, касаещо темата.
27.10.2020 12:22 / Отговор
Stefan http://sulla.bg/2020/10/20/5412.html
„Обвиняват Църквата, че не е демократична. Ами разбира се, че няма да е демократична! Демокрация значи власт на народа, а в Църквата народът не властва – кае се, смирява се и се спасява. Властва Бог. Църквата е йерархия, най-отгоре на която стои Христос. Още малко ще кажат, че и Христос е на изборна длъжност. Как избираме Христос – пропорционално или мажоритарно на два тура, – за да е гарантирана демокрацията? Как гласуваме за него – машинно, дистанционно? Прави ли си Той предизборна кампания, вадим ли Му компромати? Демокрация. Бил ли е демократичен любимият на нашата история и първостепенен извор на национално самочувствие цар Симеон Велики? Демократичен – друг път! Демократичен ли е бил Аспарух? Провел ли е референдум за настаняване в Онгъла? Ами любимият на сиромахомилите цар-свинар Ивайло дали е бил демократичен? Не всяка справедливост почива на всеобщото избирателно право.
27.10.2020 12:23
Stefan Църквата е много повече от обикновена институция. Митрополитите са апостолски приемници и легитимността им идва без прекъсване още от Петдесетница. Църквата е организъм. Богочовешки организъм със свой Глава и членове. Който напада организма, напада Главата; който хули Църквата, хули Христос. Ако не разбират това, що за християни са? А ако не са, защо ги вълнува какво се случва в тъй презираната от тях Църква? Или просто трябва да се лее помия във всички посоки,…? ”
-----
Уви, тези неща не достигат до инетектуалстващата сган. Те не разбират, че блестящ ум, без вяра в Господа, се нарича зъл гений или луд учен. И се приканват един другиму по мегданите, да си наливат взаимно лимонада, колко са праведни, щото били против злото. Че той и Хитлер е бил против злото. И Мусолини. И Че Гевара. И Сталин. И Навуходоносор. И Пол Пот.
27.10.2020 12:25
Stefan Ако може Стъки, нека им прости.
Защото, има тази опасност, да легне техният грях върху неговите плещи, само защото не им е простил.

Нека се помолва за тях, за вразумление и духовно изцеление.

Не казвам, че е лесно! Чел съм какви глупости отровните пускат за него. Но това е изпитание, да се опиташ да простиш.

Там където силите не стигат, дори само усърдието е похвално. ))
27.10.2020 12:27

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още