Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Социалист показа брандирани тирове на ИТН

Мрежата

Социалист показа брандирани тирове на ИТН

Снимка:

Станислав Младенов от БСП публикува във Фейсбук страницата си брандирани тирове с логото на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“, които по думите му са видени на магистралата. Това от своя страна предизвика и интересни коментари в социалната мрежа.

Ето и част от тях: 

„Дано се съберат всички вътре и да изчезнат на  накъде“.

„Напускат ли ни?“

„Скрита реклама на „евтина работна ръка“.

„Т.И.Р. (Тошко изнесе родината)“

„ С тая ВТ регистрация, може неуспелият министър да е замесен“.  

 


Коментари (44)

Габи Такова падение не е имало от създаването на тази държава. Пред кого коленичите Вие от най-старата партия, Вие които се наричате демократи и Вие които висяхте на раздумки по площадите?Коленичите пред простотията, пред цинизъмите и вулгарните скечове на хора без никакви ценности.
06.08.2021 20:42 / Отговор
ТОНИ Прост народ и слаб биологичен материал сме
07.08.2021 16:12
Georgi Да има тирове да махнат бсп ама боклук не се маха с тирове а с кофи...ем всите комунисти при бай тошо...поне да има мир
06.08.2021 23:08 / Отговор
F-off Брат'чед, че те, баш комунистите, ще са патеричка на СлаФчо, бе наивник....!
07.08.2021 00:04
Митю Чи кво им е на комунистите ве,шапшал!
Държавата беше на ниво при тях и без чалги.
По времето на социализма имахме най-реномираният музикален фестивал "Златният Орфей". Това бяха- Златният Орфей и Сан Ремо,кво ми говориш!
07.08.2021 00:48
Бспар Тъпанар на теб К.......р може да ти се вкара но акъл никога!!!!
07.08.2021 09:19
Българин И това ако не е евтин трик за привличане на циганските гласове. На кому е притрябвал министър по ромските въпроси?? Ние Българите искаме министър по българските въпроси! Стига сме поставяли в култ неграмотността, простотията, пошлоста. Това само в евтини скечове по малки телевизии. Не искаме България да стане ЧАЛГАРИЯ!
07.08.2021 01:05 / Отговор
Български гражданин Какви са ромските въпроси? Пак яхат неграмотността. Да беше по малцинствените въпроси, щом толкова искат. Толкова се объркаха, че я нямаше в списъка на прочетения изпълнен мандат при президента. Или е някой зле написан сценарий. Мисля, че напоследък са само такива има, а тия сценаристи толкова се изтъркаха и скоро даже кукловода няма да успяват да прикриват. Ами турците, помаците и другите малцинства те въпроси нямат ли да решават. Пак разединяваме българите по произход по старата максима разделяй и владей. Целта на всички големи сили- скарай ги и им гледай сеира. Не може общото между ИТН, ИБГНИ, ДБ и даже БСП да е "изчегъртването" на последните 15 години, може да накарате за бъдат забравени ако промените нещата към по-добро! А дано!
07.08.2021 07:59
Kir Stefanaki Виждам, че свестните са много. Как стана така, че тези селски кучета-помияри, ги оставихте да се боричкат на мегдана, и цял свят да ги гледа и смее на нашата простотия?
07.08.2021 09:16
Доктора Мисля, че трябва да имаме, искренно и нормално, истинско отношение към ромите. Ако успеем това да го постигнем, мисля че добрите резултати няма да закъснеят. Просто трябва да дискутираме, като създадем предпоставки и те да участват, нормалните техни проблеми, но най искренно. Пример:Категорично забелязвам проблеми, растейки като лавина, които са свързани с вродени и придобити аномалии в ЛЧО. Много е трвожно. Никой не говори за това, а и самите роми не го осъзнават още. Ако
07.08.2021 10:27
Коко Ако не сте тролове, наистина сте много заблудени. Не виждате ли, че всички партии освен ИТН усетиха, че властта им се изплъзва и започнаха мръсните игрички.
Във всички партии има хора, които са участвали в управлението преди това. А властта е сладко нещо.
Само един въпрос- защо медицинските сестри се отказаха да подкрепят Мая Манолова?
07.08.2021 07:45 / Отговор
Възмутен Популация имаща нужда от обгрижване е българската. Погледнете структурата на раждаемостта.
07.08.2021 07:49 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още