Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Станислав Недков - Стъки: Game over! С тия водачи толкова!

Мрежата

Станислав Недков - Стъки: Game over! С тия водачи толкова!

Снимка:

Прогнозата ми, че тримата отровЕни освен себе си, ще отровят и протеста, се сбъдна, пише ММА боецът във Фейсбук

От Фейсбук профила на ММА боецът Станислав Недков - Стъки

GAME OVER! С ТИЯ ВОДАЧИ ТОЛКОВА!

София е изчистена, катуните и незаконните блокади ги няма!

Поздравявам органите на реда за възстановяването на нормалността и свободното придвижване на всички жители и гости на столицата.

Прогнозата ми, че тримата отровЕни освен себе си, ще отровят и протеста, се сбъдна!

Адвокатът на мафията, скулптурът на мафията и бащата на фалшивите новини я докараха дотам, че да станем свидетели на нечовешка агресия и многократни нападения, застрашаващи здравето и живота на български полицаи! 

След 50 дни на бесилки, ковчези, оскверняване на държавни знаци и институции, пилеене на хранителни продукти, вчера органите на реда бяха нападнати с бомбички, павета, чукове, спрейове и запалителни средства.

Отдавна имах съмнения, че незаконните катуни освен за блокиране на столицата, се използват и за склад на опасни вещества и предмети, които да бъдат използвани при ескалация на напрежението! Затова и поведох битка с премахването им, защото беше въпрос на време да се стигне до сериозни сблъсъци и инциденти!

Господа отровЕни, вие имахте два сериозни проблема, заради които опита ви за метеж беше обречен на провал.

Още в зародиш провалът е закодиран във вас с избора ви на име! България няма нужда от отрова, хулигани и фалшиви новини, а от вяра, разум, добри решения и много работа! Вие предложихте негативизъм, омраза и разделение!

Нямате и Божията благословия, защото съвестта ви не е чиста! Това показа и отказа ви да се явим на дебат и на детектор на лъжата!

Дубайското лято за вас предстои да стане Дубайска есен и да правите ресто!

Сега очаквам българската прокуратура да се самосезира за многократните ви апели за насилие преди и по време на вашето велико народно въстание. Което не беше ни велико, ни народно!           

                                            


Коментари (5)

Гневна Поздравления , Станислав. Вас , поне нямат кураж да оплюят. Много искам да мога да им скърша преШните зъби на тези боботилници.
03.09.2020 13:36 / Отговор
кесо Поздравления за Стъки и от мен!
03.09.2020 15:14 / Отговор
DT Стъки поздравления!Искам да те попитам дали си запознат ние като обикновени граждани какви действия трябва да предприемем за да дадем Тримата глупаци на съд ,но със съдии оторизирани от Хага и да бъдат съдени като военопрестъпници тук в България.Както викат за дерби мачове международни арбитри ,така и с тия хубавци ,защото имам опасения ,че тук нашите съдии ще ги оправдаят.Ако трябва да се пусне подписка и при нужните подписи да се сезира съдът в Хага.Ако решат да натопят Черепухин,той ще намери начин да им плати,а ако съдът ги осъди ,няма да има по голяма награда за обикновения трудов човек на България.Нека да не ги бавим ,защото ще направят още много поразии.Другият съд е Народния-с бухалките които разнася Малкия мук и в ковчега ,който до вчера красеше центъра на Столицата.Единия от тях да вкараме, другите двама сами ще си купят сандъците.
03.09.2020 15:41 / Отговор
Mihaela Pidkrepqm! Da deistvame!
03.09.2020 17:47
Тартаргавър Отходното трио - Говнавоз, Говнамет и Говнаяд - по-бърже във затвора!
А Мунчо може да изчака мааалко Импийчмънта си.
03.09.2020 18:13

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още