Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Старозагорски протестъри недоволни: Манолова наредила листата в областта

Мрежата

Старозагорски протестъри недоволни: Манолова наредила листата в областта

Снимка:

От Фейсбук профила на старозагореца Борислав Лазаров

Уважаеми медии, Приятели, Неприятели и вие Непознати,

Днес се случи нещо абсолютно нелогично …

След като месеци наред ушите ми кънтяха от яростни викове "Оставка" и "Мутри, Вън!" на хиляди старозагорци, днес безшумно бе внесена за регистрация в РИК Стара Загора листата на коалиция „Изправи се! Мутри Вън!“. Стоя вцепенен, опитвайки се да си обясня, как това „Изправи се!“ успя да заглуши изреченото безброй пъти „Мутри, Вън!“.

Отказвам да го приема!

Аз, Борислав Лазаров в качеството си на един от хилядите активни участници в летните Протести за морал в политиката, заявявам ясно и категорично, че НЕ ПОДКРЕПЯМ изготвената от г-жa Мая Манолова листа за народни представители за 27 МИР - Стара Загора на коалиция „Изправи се! Мутри Вън!“!

Вярвам, че в листите на протеста НЯМАТ място хора, хвърлящи в обществото дори минимална сянка на съмнение за текуща пряка или косвена асоциация с ГЕРБ, партиите от статуквото или техните слугуващи формации. За мен е задължително  всеки от кандидатите за депутати недвусмислено да се характеризира и с името на коалицията, а именно – „Изправи се!“ и „Мутри Вън!“. Смятам, че партньорът, избран от г-жa Мая Манолова за „ракета носител“, а именно „Земеделски народен съюз“ и неговите космонавти, са обида за хилядите достойни граждани, подкрепили протестите за връщането на Демокрацията и Държавността в България. Отговорността за изготвянето на листата е на г-жa Манолова, но отговорността за нейното приемане е на всички нас!  


Коментари (5)

Дундьо "Вярвам, че в листите на протеста НЯМАТ място хора, хвърлящи в обществото дори минимална сянка на съмнение за текуща пряка или косвена асоциация с ГЕРБ, партиите от статуквото или техните слугуващи формации. "
Господине, или сте луд, или сте болен, след като припознавате мая общата за човек без осоциация към партиите от статуквото. Тя беше острието на БКП-БСП в НС, тя е слугата на братя галеви и други мутри като ванко 1, тя беше зам. шеф на Парламента при орешарски, бранеше кабинета му със зъби и нокти и създаде сегашния избирателен закон, тя предложи пеевски за шеф на ДАНС, тя създаде аферата Костинброд. Тя се правеше на омбудсман, но реално единствено набута дъщеря си и зет си на доходоносни службички. Тя получава пари от черепа за да прави блокади и разнася ковчези и бесилки със шепа уж майки... Вие и вярвате??? Идете на лекар, колкото може по-бързо.
03.03.2021 12:12 / Отговор
Да.. няма как да си умен или нормален и да тръгнеш след тая, след малоумните лозунги и коалиция "Мутри вън!". Еманация на пошлостта. Такива хора все са излъгани, вече не ми е жал за тях.
03.03.2021 12:20
bullsheet Горкият човечец! Цяло лято драл гласни струни на площада с едничката надежда да види парламента отвътре и ... ядец! Мая Галевата, която не е доближавала мутра на повече от 2 метра, избрала БЗНС-ето пред тоз отдаден на делото протестър! И мен ме е жал за провалените му мечти на този не много съобразителен наивник. Че можеш ли ти, човече, да й донесеш толкова гласове на Мая Костинбродска колкото партията БЗНС? Не знаеш ли, че единствената цел на движението с налудното наименование е да се прескочи парламентарната бариера и да се положат няколко задника, единият от които безусловно трябва да е на Майчето ойбицманката, на новите сини парламентарни кресла. И тази цел е на всяка цена. Понимайш?
03.03.2021 16:07
Един Браво за коментара, абсолютно точно!??
04.03.2021 07:19
На Шипка М. Манолова, що се срамиш да произнесеш цялото име на новата си партия??? Сами си го избрахте.
03.03.2021 16:58 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още