Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Стефан Тафров: Ваксинирах се, благодаря на лекарите

Мрежата

Стефан Тафров: Ваксинирах се, благодаря на лекарите

Стефан Тафров: Ваксинирах се, благодаря на лекарите - Tribune.bg
Снимка:

Стефан Тафров, журналист и дипломат, „Демократична България“

Ваксиниран в Пирогов с Астра Зенека след три часа на опашката. Много съм щастлив, бях се зарекъл да се ваксинирам още от началото на пандемията и ето че стана.

Имаше доста млади хора. Нямах запазен час, вчера следобед не успях да се запиша по телефона, а онлайн няма как. Това казах и на проф. Балтов, директора на Пирогов, който беше почти непрекъснато наоколо, много професионални и любезни бяха лекарката и сестрата, които ми поставиха ваксината, както и човекът на вратата, който пускаше вътре.

Проф. Балтов се оплака, че много хора се записват, но не се явяват. Лекарите правят каквото могат и съм им много благодарен за всичко. Усещането за импровизация и дори хаос от страна властите беше налице у всички, с които говорих, докато чаках. Иначе процедурата е: подписваш декларация, че си съгласен да ти сложат точно тази ваксина, лекарят те преглежда (кръвно, температура) и чакаш 15 минути да няма алергична реакция. Втората доза на 29 април.

 

Ваксиниран в Пирогов с Астра Зенека след три часа на опашката. Много съм щастлив, бях се зарекъл да се ваксинирам още...

Публикувахте от Stefan Tafrov в Събота, 20 февруари 2021 г.

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Тартаковер Този отдавна го ваксинират. Главно мъже и то не в ръката. Така говорят "злите езици".
20.02.2021 14:20 / Отговор
:) ..
Защо не коментираш къде ваксинират Нинова, Свиленски, Зарков?
Ти ли не знаеш?.... Болшевишки трол нещастен.......
20.02.2021 16:43
Тартаковер Нещо измислено ли написах, ":).." ?
Коментарът ми е факт, и всички го знаят. В новата евроатлантическа епоха, това дори не е повод за обида, обратно повод е за гордост. Да си гей( педал, педераст, хюмне, хомосексуал, обратна резба-избери което искаш) сега е знаме. В този смисъл, господина от снимката може да се гордее, като един от пионерите на "новото съвремие". А, ако ние не го приемаме за ценност, това е само в наш минус. Всъщност последното изречение се отнася до мен самият. Ако ти имаш различно виждане, извинявай. Всеки сам избира накъде да го води живота.
20.02.2021 17:09
Някой може ли да ми обясни какъв е смисълът от забележката на Тартаковер? С какво допринася за новината и каква позиция изразява? Някакъв журналист се ваксинирал и го оповестява като добър пример, хвали лекарите. Какво връзка има в случая сексуалната му ориентация. Тролът какво иска да намекне, че само гейове ще се ваксинират? Значи е против ваксинирането, иска да отблъсне гражданите от да вземат разумно и безопасно за живота им решение. Защо някой би искал да застраши живота на български граждани? Такива въпроси си задавам. Иначе съществото Тартаковер не може да е мъж, подобни забележки са характерни основно за злобни селски тетки.
20.02.2021 19:26
Усещането за хаос и импровизация е фалшиво натрапвано усещане от страна на поръчкови тролове. Да поддържаме реда и разумните действия си зависи от нас.
20.02.2021 17:01 / Отговор
Питане: пРезидентът кога ще се ваксинира? Деса явно не се е ваксинирала.
20.02.2021 17:07 / Отговор
Тракторист - професор по всичко Пак зареждате с гориво онова онаниращо комунистическо старче с миризма на кромид и име на шахматист!Игнорирайте го!
20.02.2021 19:12 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати