Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Стоян Панчев: Григорова е на финалната права, защото зае позицията „против“ глобалисткото умнокрасиво статукво

Мрежата

Стоян Панчев: Григорова е на финалната права, защото зае позицията „против“ глобалисткото умнокрасиво статукво

Стоян Панчев: Григорова е на финалната права, защото зае позицията против глобалисткото умнокрасиво статукво - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Стоян Панчев, председател на Българско либертарианско общество

Подигравките към доскорошните десни заради подкрепата им към наследник на ДС и комунистическия режим не са съвсем честни, ако човек разбира теорията на пренареждането.

Да, изглежда шокиращо, дори смешно, че за месец-два дихателите за историческа справедливост се обърнаха на 180 градуса (дори великият Костов се отказа от скептицизма си отпреди две седмици и прегърна Терзиев). Но това е нормално за времена на отпадане на старата основна разделителна линия и установяване на новата.

За повечето политически активни, спорът комунизъм срещу капитализъм и всичките му проявления е приключил. По същия начин, по който и бандистването на mafiqta се изпари във въздуха за умнокрасивия електорат (след като волята на хегемона го изискваше), така става и с желанието за лустрация до девето коляно.

Да, имаме бежанци от този процес, те подкрепиха Вили Лилков и дадоха картината на разцепването в коалицията между жълтопаветния либерал и стария антикомунист.

Балотажът за София е дестилирано проявление на новото разделение - затова се говори за Крим и еврото, а не за улиците и градския транспорт. Не икономическите бъртвежи докараха Григорова до финалната права, а това че успя най-убедително да заеме позицията „против“ кандидата на глобалисткото умнокрасиво статукво.

Същото може да и спечели кметското място в неделя и очевидно, нейният екип го знае или поне усеща добре.

Движим се напълно по модела и времето нас обръща.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати