Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Стоян Тончев: Бойко Борисов е поръчал на Христо Иванов акциите в Росенец!!!

Мрежата

Стоян Тончев: Бойко Борисов е поръчал на Христо Иванов акциите в Росенец!!!

Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Стоян Тончев

Току-що получих това. Написано е от човек, който е бил част от „Да, България“! От учредителите на партията!

Четете!:

 „!!! БОЙКО БОРИСОВ Е ПОРЪЧАЛ НА ХРИСТО ИВАНОВ АКЦИИТЕ В РОСЕНЕЦ !!!

Току-що журналистът Стоян Тончев от Либерта каза в предаването на Люба Кулезич, че Бойко Борисов е поръчал на Христо Иванов акциите в Росенец!...

Нещо, което знам от няколко месеца лично от двама полицаи, двама журналисти и двама мои познати!

Цялата акция е била предварително синхронизирана и режисирана с цел отклоняване на вниманието от Бойко Борисов, снимките с кюлчетата, пачките и записите!

Полицаите са били инструктирани да арестуват ДРАМАТИЧНО Иво Мирчев, да ги оставят да си направят снимките и ПР-а и да го пуснат...

Единият полицай ми каза как с колегите са се смяли, гледайки театъра, но в същото време им е било много мъчно, че за пореден път задкулисието лъже обществото и те нищо не могат да направят...

Когато попитах журналистите, защо не го кажете това публично и го публикувате, те ми казаха, че нямат доказателства и че полицаите които са им го казали никога не биха го потвърдили, защото се страхуват да не загубят работата си.".  

                                                                                                                                               


Коментари (24)

ГЕРБКП Ама точно най-голелмия слуга на Доган - съветската мутра Борисов, която му раздаде цялата държава, ще поръчва нещо срещу господарите си, да поръча нещо, което да го уличи по още по явен начин, че е кукла на конци на мафията, по-зависима и от Орешарски.
28.01.2021 10:03 / Отговор
Имам доказателства, че лицето подписващо се като ГЕРБКП.. е най-големия слуга на партизаните-терористи от БСП............
28.01.2021 10:14
Татулова Почна се! Обвинения, хлипания, скимтене и усуквания за разгрома на изборите! Добрата новина е, че под въпрос са и ДПС, партията на Славчо, ДБ и Галева! Всичкото мърляв протестър се чуди как ще я кара отново извън парламента, а ДПС и Славчо с пренебрежимо участие!
28.01.2021 10:51
. . . Айдеее, "болшевишкия" трол пак си пусна миризмата! Конкурса за тролове в Карлуково ли ви го проведоха!
28.01.2021 11:37
До Стоян тончев Току що получих това:"Стоян Тончев е заченат от Орангутан"........ Написано е от човек от учредителите на......
Но нямам доказателства.......
28.01.2021 10:08 / Отговор
кесо Моля, моля, от "меродавната" информационна агенция ЕЖК /една жена каза/ съобщиха, че това е гнусна инсинуация на Борисов. Истинският баща на Стоян Тончев не бил Орангутана, а неговия съсед по клетка Павиана. Нека се придържаме само към "истината"!
28.01.2021 10:28
хахахах ха
28.01.2021 14:54
кесо И ква стана тя? Половин година червният лумпениат атакува управляващите и лично Борисов, като се надпреварваха кой да бъде по-голям критик на "мутрата". А сега почнаха един други да се обвиняват в задкулисни игри и договорки с него. Всеки обвинява другите и вече изгубихме представа кой, кой е. Кой бил Борисов провокатор, кой бил истинския му опонент. Май трябва освен ковид отделения в болниците да открият и допълнителни психиатрични отделения щот вируса може и да не ни види сметката, но червените идиоти и нас накрая ще видиотят.
28.01.2021 10:14 / Отговор
Вече го писах, но коментариите ви са точни и много забавни,няма какво да добавя освен,че ЕЖК и т.н. че комунист не може да не лъже.
28.01.2021 16:10
Хехехе, Стоянчо Позитанчо... Голям страх ги тресе другарите и до какви низини паднаха! И ако е така, защо чак сега го казват?! Трябаваше им половин година да го измъдрят?!
28.01.2021 10:21 / Отговор
Абсурд след абсурда, фейк след фейка, а сме още края на януари. Не мога да си представя какво ще е в края на март.
28.01.2021 10:35 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още