Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Стоян Тончев към Иво Мирчев: Стига си звънял да се сваля публикацията за фалшивата конференция на ДБ

Мрежата

Стоян Тончев към Иво Мирчев: Стига си звънял да се сваля публикацията за фалшивата конференция на ДБ

Снимка:

От Фейсбук профила на Стоян Тончев от Либерта

На 99,99% съм сигурен, че „Да, България“ няма да влязат в следващия парламент, заради ментетата-аутсайдери Христо Иванов и Иво Мирчев, които си служат с неистини, включително и по мой адрес. А много скоро на Иво Мирчев може да му се наложи да доказва твърденията си в съда. Ще бъде голямо шоу! Обещавам!

И, Мирчев, стига си звънял на администратори на групи във Фейсбук да свалят публикацията на Либерта за фалшивата конференция на ДБ, защото ще я спонсорирам и ще се върти до 4 април.

А и ще има още публикации, подготвяйте се да давате обяснения пред българските институции и медии, както и пред европейските!

Ето и какво гласи материалът, за който говори Тончев:

Либерта разполага с видео от незаконната национална конференция на "Да, България", с председател бившият министър на правосъдието на ГЕРБ  - Христо Иванов, както и с всички съпътстващи документи (доказателства), които са адресирани и до: главния прокурор на Република България Иван Гешев, Висшия съдебен съвет (ВСС), президента Румен Радев, до Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на Европейския парламент (ЕП) и до българските медии "Биволъ", "Либерта" и "Афера". По казуса са установени и нарушения на български магистрати - съдия и прокурор.

Либерта обстойно провери достоверността на сигнала по съпътстващите документи към него, включително с видео запис от фалшивата конференция на ментето "Да, България" и също ще сезира институциите на Република България и ЕС, както и всички колеги журналисти.  


Коментари (13)

мда Този разпространяваше и идиотизма, че съветската мутра Борисов поръчал на Христо Иванов акциите в Росенец, "доказателствата" му идваха от двама познати. Лъжите са му плоски, колкото тези на Борисов. Конспирации всякакви, да изпълняваме каквото Борисов-Доган-Пеевски ни наредят и да громим противниците им с елементарно съшити клевети.
03.03.2021 11:01 / Отговор
РУСКИТЕ М@ДА ЗНАЯТ ВСИЧКО...... ПОДОЗРИТЕЛНО.......... ВРЪЗКА С РУМЕН РАДЕВ?......... СЪОТВЕТНО С РУСКИТЕ СЛУЖБИ?...
03.03.2021 11:16
мне Фен на Ристю лодкарчето звучи дебилно! Не ли?
03.03.2021 11:23
мда ГЕРБерско тролче, само това ли успя да измислиш? Я се напъни още малко, може и същото отново да излезе, така че си приготви и ново бельо.
03.03.2021 11:32
Мда, Тролчето първо си пуска миризма с "опорката " Бойко -" комунист", и след това почва да нарича другите "тролове! Жалка работа! Обикновена гейска лепкава досада!
03.03.2021 20:24
За МДА-та Бегай след кака ти Клара, кретен червен, та да я догониш на завоя.
04.03.2021 03:42
Нямам какво да кажа за Либерта, не разбрах фактите, сигурното е само че Иванов и Мирчев са ментета. За дежурния трол - крайно време е втръсналата опорката " Борисов-Доган-Пеевски" да се замени с вярната комбинация "Радев - Путин и Черепа - триъгълникът на смъртта."
03.03.2021 11:32 / Отговор
мда От кога пък троловете на ГЕРБ ви интересуват фактите? Те за вас никога са нямали значение, важно е да се заливат с жълти компромати хората, които ви критикуват с факти.
03.03.2021 11:44
ДО РУСКИТЕ М@ДА: .
ФАКТ ЛИ Е ЧЕ РУМЕН РАДЕВ Е ФИГУРАНТ НА ЧЕРЕПА?
ДОКУМЕНТИРАНО ФАКТ...
КОМЕНТИРАЙ ФАКТА, ЧЕРВЕН БОКЛУК!
03.03.2021 11:52
предупреждение "мда" под различни имена е вирус. Мобилизирайте си имунната система.
03.03.2021 12:12
Защо изобщо им обръщате внимание на такива като "мда". Пълно игнориране е единственото, което заслужават подобни или объркани, или продали се душици. Не им четете глупостите, не им отговаряйте, приемете ги като бяло петно на екрана, като нещо, за което не си струва да се натисне дори един клавиш. Оставени без внимание, те сами ще потърсят друго място, където да ги забележат.
03.03.2021 16:16 / Отговор
Браво това руските М@ДА много им отива пък казва всичко за генезиса им.
03.03.2021 17:11 / Отговор
Иванов Стояне, не си в ред момче. Това са най-долни измислици.
06.03.2021 17:52 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още