Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Страшна заблуда е, че Румен Радев ще си зареже комфорта и ще се впусне в авантюра

Мрежата

Страшна заблуда е, че Румен Радев ще си зареже комфорта и ще се впусне в авантюра

Страшна заблуда е, че Румен Радев ще си зареже комфорта и ще се впусне в авантюра - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

Как един военен, свикнал цял живот на котлова храна, а като президент - на държавен хотел с кетъринга и месечната безплатна екскурзия - да се откаже от огромните привилегии на поста?!

Пилотът прави опасни лупинги, но само когато оцелява или когато е на авиошоу - той никога не рискува. Никога. Обучен е да осигурява собствения си живот. Да катапултира, но да не загива.

Сигурността!

Тя е най-важната.

Страшна заблуда е, че Румен Радев ще си зареже комфорта и ще се впусне в авантюра.

Ако се яви на избори - какво ще се случи?! И да спечели мнозинство - ще стане премиер, за да го тормозят партиите на парламентарен контрол. Хаха!

Защо му е на президента да си прекъсва мандата? Какво ще получи насреща? Само турбуленции, отговорности и разправии. Избори, които изискват къртовски труд.

Николай Копринков отдавна подлъгва Мая Манолова, Татяна Дончева, Христо Иванов, Слави Трифонов, Весела Лечева, Сотир Ушев, Георги Гергов, Иво Христов, че президентът ще направи нещо повече от това да надува мегафона и да вдига юмрука. Обаче, продължава да си остава на все същата позиция - да цепи въздуха с ругатнѝ срещу всички.

Бойко Борисов сега е в много тежка политическа ситуация, заклещен е в менгеме. Но той знае как да се справи в адското меле. Да се плаши от Румен Радев?! Хайде стига, де.

Така го плашеха с Отровното трио, с Изправи се БГ, с Мутри вън, с ИТН, с ПП … и какво?! Къде е той, къде са те. Погледнете изборните резултати, бе.

Както ми каза един умен мъж от обкръжението на президента: като чуят по телевизора за милион и половина “свободен електорат” и се превъзбуждат веднага. Но после си дават сметка как се прави партия и колко няма хора. И си сядат на з@дника.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати