Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Struma.news: Време за друго? Или как Румен Радев се превърна в новия #КОЙ…

Мрежата

Struma.news: Време за друго? Или как Румен Радев се превърна в новия #КОЙ…

Снимка:

Резултатът е един: суверенът разбра по трудния начин, че проблемът не е в ГЕРБ

„Причината за хаоса в държавата и разрушения диалог между партиите е високо вдигнатият юмрук на президента Румен Радев. За разрушителните процеси в държавата допринесе и Станислав Трифонов, който реши да превърне политиката в шоу. Без да си дава сметка, че в управлението на страната нищо не се случва на запис, тоест втори дубъл няма. Субекти от политическото минало решиха да се нарекат „партии на протеста”. Те претендират, че са лицето на промяната, въпреки че не веднъж са сменяли цвета, ценностите и идеите си.“ Това пише в анализ изданието struma.news.

„Резултатът е един: суверенът разбра по трудния начин, че проблемът не е в ГЕРБ. Трусовете в държавата настъпиха с появата на президента Румен Радев, който ясно показва, че има амбицията да превърна България в президентска република с еднолична власт. Неговата.

Политически дорасъл ли е Румен Радев да носи политическа отговорност? Защо тогава се крие зад гърбовете на служебно правителство от послушковци?

Вчера ресторантьори и собственици на заведения от цялата страна, в това число и от Благоевград, излязоха на протест срещу новите ограничителни мерки, които ще влязат в сила от 7-ми септември. Изумително е как до преди няколко месеца на всеки протест за виновен се посочваше Бойко Борисов, а днес всички са недоволни, но никой не се осмелява да нарече виновника по име. Знаете ли защо е така? Защото в момента никой не носи политическата отговорност за разрушаването на държавата-в момента никой няма доблестта да излезе пред обществеността и да заяви, че носи отговорност за взимането на решенията, както правеше Борисов.“ се казва още в публикацията.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още