Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Сула с гневен пост: Мнозина като мен, никога, по никакъв повод няма да гласуват за Хаджигенов

Мрежата

Сула с гневен пост: Мнозина като мен, никога, по никакъв повод няма да гласуват за Хаджигенов

Снимка:

Писателят и публицист Иван Стамболов – Сула публикува гневен пост в личната си страница във Фейсбук. Повод за публикацията станаха коментарите на Николай Хаджигенов от ИБНИ, свързани християнството и православието.

Припомняме, че вчера народният представител от ИБНИ нарече главата на Българската православна църква „шеф на Патриаршията“ и го сравни с водача на Ордена на презвитерианци.

В статута на Иван Стамболов-Сула се припомнят коментари на Хаджигенов ,в които той не вижда разлика между християни и ИДИЛ.

„Като краен резултат е все тая дали си идил или християнин“, „Европа и българите сме оцелели въпреки религиите“, „Ние сме светска държава и мястото на религиите е на балкона“.

Ето и поста на Иван Стамболов – Сула

Това означава, че аз, както и мнозина като мен, никога, по никакъв повод няма да гласуват за Хаджигенов или за някаква организация, в която той присъства, подкрепя или се коалира. Той дали разполага със социологическо проучване, от което да се информира колцина в България са християните или поне колцина смятат православието за важен елемент от формирането на нацията и националната идентичност? Доколкото помня, когато мерят рейтинга на Църквата като институция (макар да е много неправилно), резултатът винаги е около 55%. Честито, адв. Хаджигенов!   


Коментари (25)

attropo Ех,Сула,Сула!А какви времена само бяха - шат на патката,пардон,обърках се,на Борисов главата и всичко се оправя,слънцето грее,птичките цвърчат,мирише на цветя и всичко е *о,ха*/от о,хорошо,стига с това о,кей,продадохте се на ингилизи и хАмериканци/!Какви мечти само,какви вълнения,а накрая к,во - оказахме се в Юрски парк,там,при голямата,ама много голяма купчина,че и миризлива,да ровим и търсим спасителната *джисема*,да се обадим за помощ.А на кого - няма Бог,няма приятели,че и Бокича се е покрил,не джитка вече с джипката,а сега и ето,антихристите са в Парламента.Ще трЕбе да седнем и да мислим много и мъчително,дано измислим нещо,съвети нещем,че от много акъл и патърдия се озовахме пак в текезесарското голямо гумно.
27.08.2021 16:15 / Отговор
Българин Ти, attropo, си знаеш, че си орисан да живееш в такава оборска тор !
28.08.2021 02:18
Лино ЗА НИЩО,АМА ЗА НИЩО НИКОГА НЯМА ДА ГЛСУВАМ ЗА ТОЯ ГЛАВОЧ
ДЕТО ЦЯЛО ЛЯТО СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМ ДЕМОКРАТ,МЕТА ДОМАТИ И ЯЙЦА
А СЕГА В ПАРЛАМЕНТА ГОЛЕМИЯ ПОЛИТИК,ТЪПАНАР НА ТЪПАНАРИТЕ.
27.08.2021 16:51 / Отговор
Емил НИКОГА НЕ БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА ХОРА КАТО ХАДЖИГЕНОВ, ТЕ СА ОТ ТИПА ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА. АЛЧНИ ГЬЗОБЛИЗЦИ.МЕНТЬРЖИИ.
27.08.2021 18:40 / Отговор
Мунчо Хаджигенчо е на софрата за далаверата. Има хора които ще гласуват за него.
27.08.2021 19:41 / Отговор
Един Хаджигенчо че е противен е ясно.Какво ще кажете за грозното и отбльскващо Майче ,тази пародия на жена
27.08.2021 20:05 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още