Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Свободолюбив художник на заплата в „Овергаз“ продължава да плюе Хазарта

Мрежата

Свободолюбив художник на заплата в „Овергаз“ продължава да плюе Хазарта

Снимка:

Христо Комарницки отново нападна Ицо Хазарта. „Мисля, че сериозната тема, която трябваше да обсъждаме, се измести в жълтини, както става обикновено. А темата е: Може ли да си бунтар и опозиционер, и в същото време да се храниш на трапезата на Властта? Ето това дискутирайте. В такъв дебат бих участвал.“ Това написа във Фейсбук карикатуристът.

Повод за поредните нападки е позицията на изпълнителя, в която посочва, че след като дълго време е подкрепял ДБ, те вече нямат човек в „Ъпсурт“. Именно фенове на „Демократична България“ нападнаха изпълнителя за участието му на концерт, организиран от ГЕРБ в Самоков.

Хазарта към ДБ: В политиката вие от години сте това, което е Гошо от Почивка в моята сфера

Както самият рапър обясни – участвал е, но при условие да не агитира.

След концерта обаче Комарницки публикува пост:  „За разлика от вас, не мисля, че Хазартчето има проблеми с интегритета. Както сам казва: "...и за кинти духаш яко!".

В обръщението си Хазарта намеква за Комарницки с думите: „Свободолюбив художник на заплата в „Булгаргаз“ качил снимка от концерта в Самоков и коментирал как духам.“ Рапърът явно има предвид „Овергаз“, чийто собственик Сашо Дончев притежава в. „Сега“, в който работи Комарницки.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още