Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Сянката на пачките

Мрежата

Сянката на пачките

Снимка:

Собственикът на рекламна агенция Радослав Бимбалов, Фейсбук

Видях най-накрая митичния българо-американски бизнесмен, станал известен у нас с телевизия, която направи за удоволствие и после продаде за скрап на Пеевски. Гледах го и в достатъчно острото интервю на Миролюба Бенатова, и в продуктовото му позициониране при Сашо Диков.

Този богаташ от средния Запад сега е официален играещ спонсор на новата партия на Цветанов. Не знам какъв е бил този човек преди 19 години, когато отива в Щатите на бригада, с 300 долара в джоба. Не знам как се превръща в “американска мечта”, удвоявайки камионите си всяка година, по холивудски. Дори не ме интересуват предприемаческите му таланти, които явно притежава. Чух го как се гордее с това, че си е купил Бентли, което бил карал само три пъти. Чух го как намира прословутия апартамент на Цветанов за “нищо особено”. Чух и трите фрази, които явно намира за културни и затова ги е пришил в речника си, като безвкусни кръпки.

Този човек е богат. Както сам каза, може да си купи всичко и всеки, но ни успокои, че няма да си купува избори. Суетата го кара да си купи партия, че дори и да стане заместник на вечния заместник.

Ок, няма спор - богатите също имат право да са нискобюджетни. Но тогава е добре те да стоят в сянката на пачките си.

 

СЯНКАТА НА ПАЧКИТЕ Видях най-накрая митичния българо-американски бизнесмен, станал известен у нас с телевизия, която...

Публикувахте от Radoslav Bimbalov в Събота, 5 декември 2020 г.  

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още