Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Така се отплаща “Росенец” и така се прави политически инженеринг!

Мрежата

Така се отплаща “Росенец” и така се прави политически инженеринг!

Снимка:

Ваня Деневска, ВМРО

Така гласуваха преди малко хунвейбините по отношение на ограничението на секциите в чужбина. Така се отплаща “Росенец” и така се прави политически инженеринг! Впечатляващо наистина!

Честит Булгаристан! Машалла ДБ. Евала Дълъг! Манолова се наведе, макар да няма изявен интерес от гласовете в чужбина.

А имаше законен начин това със секциите в Турция да бъде избегнато, щото нали имаше един Левски, имаше един Ботев, които май са се борили някога за това да бъдем свободни! 

Да, имаше законен начин да спрем продажбата на националния интерес, но идеята е друга, уважаеми и всички знаем каква е! Не, целта не е да се ограничат българските граждани да гласуват, а да се ограничи намесата на турските служби във вътрешните работи на България. И, не, те не се интересуват от сигурност и стабилност в държавата, инак мандата нямаше да бъде върнат, а реализиран.

Те са в НС, за да придадат добавена стойност и проценти отгоре при следващи парламентарни избори! Държавата е на автопилот а пред очите ни се случва политическа криза с невиждан до момента мащаб!  


Коментари (24)

Превратът се състоя Следва правителство на Мултигруп, отмяна на борда и хиперинфлация.
29.04.2021 17:56 / Отговор
РУМЕН РАДЕВ......... Е ПРЕДАТЕЛЯ....!!! .
ДРУГИТЕ СА.............ДЕБИЛИ И ЧАЛГАРИ..... ФУНКЦИОНАЛНО НЕАДЕКВАТНИ.....
29.04.2021 18:40
Джедай Тотю Честит празник, „драги попичани, драги попичанки и мили малки попичанчета“, както се обърнал кметът на с. Попица към съселяните си на 1-ви май! Оттук-нататък тези, които ходеха досега за риба, могат да ходят и за гъби без притеснения! И обратно! Защо ли? Ами напишете на youtube в търсачката "hack vote machine", па се радвайте от все сърце на резултатите! Приятно гледане на всички! Гледайте, правете си изводи и се учете. Хората са помислили за вас! Вместо да си разваляте рахатлъка в изборния ден, те са помислили за всичко! Щом не ходите да гласувате, значи не ви пука кой ще ви управлява! Така че, честито на новите управляващи, които си гласуваха машинното гласуване! А „вий, вий сте…“ - е, знаете какво е казал Ботев, нали?
29.04.2021 21:19
attropo Не се и съмнявам в *делата* тези ПРОСТАЦИ - това се лееше от устите им на метежа,там заплашваха,там издигаха бесилки!
Това е преврат,установяване на чужда,враждебна на България диктатура,това са националните ПРЕДАТЕЛИ И ПРОСТАЦИТЕ - лицето бойкикефЪ,лицето гъзи-генов,сливенската политическа проститутка,галевата проститутка,мара дебелата от Пичилари,маймуняка африкански,учиндолския ПРОСТАК!
29.04.2021 18:32 / Отговор
Българин ДА ТОВА Е ПРЕВРАТ!
АМА НАРОДЕ КОЙ ГО ПОЗВОЛИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ!
КОЙ ГО ВКАРА ТЕЗИ ЛАПАЧИ И ПРЕДАТЕЛИ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА - НАРОДА!
АМИ СЕГА СЕ ГОТВЯТ ЗА НОВИ ИЗБОРИ ЗА ДА ИЗМАНИПОЛИРАТ 100%ВОТА НА НАРОДА И КАЖАТ ЧЕ СА ПОБЕДИТЕЛИТЕ!
БТВ НА БОЖКОВ ВЕЧЕ ПОЧНА ПРОПАГАНДА КАК ЧАЛГАТА ВЕЧЕ БИЛ КОЛКОТО ГЕРБ КАТО % АКО ИМА НОВИ ИЗБОРИ И ЛАК ХОРАТА СЕ РАДВАЛИ И ОДОБРЯВАЛИ РАБОТАТА на НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ!
ТОВА НЕ ВИ ЛИ ПРИЛИЧА НА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ КАТО ПО БАЙ ТОШО ВРЕМЕ???
29.04.2021 19:11 / Отговор
Един примитив Не се оказаха случайни и тайсън кючека и чалгата , която опростачи младото поколение. Сега ми иде да им кресна " Спахте ли като гласувате, драги зрители" И какво да ги правим сега тези кавали, като сте ги избрали.
29.04.2021 21:28 / Отговор
Тартаковер Поздравления за авторката от ВМРО ! Не всеки има качества да съумее да изкара от душите, най-ниските инстинкти на хора които мислят само с хипоталамуса си. Тази е успяла, вижда се от коментарите на разпенените примати със силиконови мозъци.
Това са хората за които мисленето не е необходим атрибут за да съществуват. Има кой да мисли, вместо тях. Дали ще е тази жена, или онзи с филиите със свинска мас, няма значение. Те само могат да одобряват възторжено. Като домашно куче, което не познава нищо по-божествено от стопанина му. Макар коментарите им да са като празните им глави, които носят по задължение.
29.04.2021 21:33 / Отговор
Уви. Няма друга причина куку-групата да извади това като основен приоритет, изоставяйки всички свои каузи, няма друта причина, освен ПАРИТЕ. Сори, брато, това се вижда отвсякъде. Нагушили са се с кинти като пеликани, за да прецакат народа.
29.04.2021 21:53
Един примитив Опровергай ни , човече, стига си ръсил квалификации.А колкото до оня, с филиите с мас, той просто отвя оня с мартеничките в подлеза.
29.04.2021 22:02
Черепа се връща с червено Ферари Точно така! Спират 50-те лева на пенсионерите и връщат 3 милиарда на олигарсите!
Промяната е връщане на България в първите 15-20 години след 1989 г., когато се наливаха основите на олигархично-мафиотския модел под звуците на чалгата! Задава се чалгарска анархия и президентска диктатура! Борисов се оказа демократ, а трябваше да е антитерорист! Лошо!
29.04.2021 22:04
Калин до ДРУГАРЯ ТАРТАКОВЕР ДРУГАРЮ ТАРТАКОВЕР ТИ ПЪРВО ЗНАЕШ ЛИ КЪДЕ Е ХИПОТАЛАМУСА РАЗПОЛОЖЕН И КАКВА ФУНКЦИЯ ИМА ???
ЧЕ ТОЛКОВА ФИЛОСОФСТВАШ ???
ЖАЛКО Е ТОВА КОЕТО СТАВА ВЪВ БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И ПРЕДАТЕЛСТВОТО КЪМ БЪЛГАРИЯ!
АМА ОТ ТАКИВА "УМНИЦИ" КАТО ТЕБЕ БЪЛГАРИЯ СТРАДА И ЕДНА КРАЧКА НАПРЕД И ПЕТ НАЗАД!
ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ СЕДМИЦИ НОВИТЕ " МАГУРАДЖИЙСКИ " ДЕПУТАТИ ОТ ИТН,ДБ И МУТРИТЕ ПРЕДАДОХА БЪЛГАРИЯ И СЪЗДАДОХА ТАКЪВ ХАОС СЪС НЕКАДЪРНОСТ,ЗЛОБА И АЛЧНОСТ КОУТО БЯХА ЗАБРАВЕНИ!
СЛУГИ НА ОЛИГАРСИ И ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ПРОДАВАшу БЪЛГАРИЯ!
29.04.2021 22:26
Знаеш ли че оня с филията накара цял ЕС да върже парите с върховенството на закона! Което означава, че няма да докопат и едно евро и България ще страда! ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗВИЛНЯХА!
30.04.2021 01:25
Покажи всички
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още