Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Татяна Кристи: Ако Кирил Петков реши да направи свой проект-това може да е вредно

Мрежата

Татяна Кристи: Ако Кирил Петков реши да направи свой проект-това може да е вредно

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Татяна Кристи

Ако Кирил Петков е кандидат за президент от ДБ, би направил историческа крачка в политиката на България. Да, ще е похарчен неговия управленски потенциал, но ползите за демокрацията биха били незаменими. Ако реши да направи свой политически проект, ползите не са сигурни. А на този етап това може дори да е вредно..  


Коментари (19)

Биби Убедих се - българина не е добър човек!
Ако не се наказваше, щяхте да разкъсате Кирил Петков и то буквално . От къде на къде някой ще бъде харесван?! Я да му спретнем някои историйки по негов адрес, та да не знае от къде му е дошло.
30.08.2021 08:54 / Отговор
Кирил Петков - същински Остап Бендер... От където и да го погледнеш...... Каквото и да каже....... Каквото и да направи....
30.08.2021 16:58
Karabas Barabas След като по света разбраха за чутовния подвиг на Кирето да спре кредити за 42 МИЛИАРДА лв. само от една банка, в JPMorgan bank, Bank of America, Deutsche Bank и Lloyds Banking Group са решили да станат филиали на ББР, за да се облагодетелстват от невъобразимите банкови таланти на Кирчо Харвардчето!
30.08.2021 19:30
С.В. Само че не са историики а факти. И Канада не е България да измисля т.нар.истороики а е една от успелите държави. И щом от там дават отговор кога е датата на молбата на господина и какво следва след това това е така. А че той си въобразява че с една молба заверена от нотариус вече всичко е в ред това си е негов проблем. Да е мислил когато е взимал второ гражданство. И колкото и на някои да им е неприятно според всички закони той не е законен министър и всичките му действия са незаконни. Да отиде и си вземе документа от Румъния и да го покаже. Но от хора като него които лъжат за очевадното всичло може да се очаква. Власта е велик стимул.Скоро четох едно интервю от негов колега и направо бях шашната. Човекът си излиза с името така че казва истината. Не е лошо да го намерите и прочетете.
30.08.2021 10:47 / Отговор
Иван ДДИМИТРАВ -НАЦИОНЯЛНО СВИЖЕНИЕ-БРАД КИРИЛ ПУТКОВ еМного добър ЕКОНОМИСТ,НО ЗА ДА Е ОТЛИЧНИК ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕ ИКОНОМИЧЕСКАТА ПРОГРАМА НА ДВИЖРЕНИЕТО БРОД,Което може да УСИГУРИ ВЕДНАГА СТАРТОВА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА -3000лв. И пенсия 800лв., както и ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА МИГРАНСКИЯ ПОТОК.
30.08.2021 11:44 / Отговор
ИВАН ДИМИТРОВ КИКОНОМИСТирил Петков и движението е БРОД -Българска Реална Общественна Демокрация.
30.08.2021 11:49
Бай Гроздан Не е вярно – новата партия ще се казва СОПА - Сдружение за Опазване на Политическите Абдали!
30.08.2021 19:37
Някой си Простак
31.08.2021 18:25
Vladimir Pomakov Поне се научи що-годе да пишеш, а да мислиш -забрави!!!!
31.08.2021 23:04
Изумен Ами нека това да му е "непростимото" прегрешение, нека всички умни и успешни българи емигранти са с такива прегрешения, но да се върнат и да се реализират тук, за нас!!! Това, че има архаичен, неосъвременен и нередактиран текст в Конституцията ни не ги прави престъпници. Престъпниците са се окупурали тук и техните прегрешения са истински опасните за България. Точно техните интереси бяха засегнати, затова така бясно лаят по осмелилите се да им дръпнат сиренцето, а вие сте тяхното ехо. Помислете кое е по-грешно - да източват и разсипват държавата с десетилетия разни олигарси-предатели, или някой смело да се изправи срещу тях въпреки всичко...
30.08.2021 11:48 / Отговор
Камелия До изумен:Тук става въпрос за показване на конституцията,не за неговите способности.
Днес нарушават конституцията само за това дребно нещо,утре нарушават за друго,,дребно,, нещо!!!!
Започват и всички останали да правят така ......и защо ни е конституция,да я хвърлим в мазето и да караме по симпатия!Който умее да говори и се усмихва добре,той ще е ,значи е кадърен???
Ужас,егати подигравките с народа си прави този хубавец,Петков!!!
30.08.2021 12:26
Z Всяко погазване на законите е непростимо (без кавички)! Кирчо, без да му мигне окото, е подписал декларация с неверно съдържание, за да стане министър, а както се разбра, подписал е такава и за ДАНС. Това е престъпление и като такова трябва да бъде наказано. Няма такова нещо като малка документна измама и голяма документна измама. Дали текстовете в конституцията ни са "архаични, неосъвременени и нередактиран'" си е ваше мнение. На мен ми харесват както са си и не са ми архаични. Дали и Кирчо не е източвал държавата като незаконен министър, ще разберем някой ден. Не го слагайте в обувките на майка Тереза, той май повече прилича на Остап Бендер.
30.08.2021 14:20
Руми Какво спазване на закона очакваме от него той е от началото лъже като дърт мангал!!!!
31.08.2021 08:39
Оня До Камелия и Z.
Големи завистници и злобари сте.
30.08.2021 18:53 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още