Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Телевизията на Сидеров поведе война срещу ваксините, мълчи за руските имунизации

Мрежата

Телевизията на Сидеров поведе война срещу ваксините, мълчи за руските имунизации

Снимка:

Партийната телевизия на „Атака“- „Алфа ТВ“, буквално поведе война срещу ваксините, пише Faktor.bg

В сутрешните си блокове медията пуска отворен телефон, на който се обаждат врагове срещу имунизацията. Подведени от водещия, някои от феновете на Волен Сидеров смятат, че САЩ искат да ни убият с инжекцията срещу COVID-19.

Същевременно те обаче не казват нищо за руските ваксини. По време на едно от предаванията дори беше направена анкета, в която репортерът пресрещаше избирателно предимно възрастни хора. Те са категорични, че няма да се ваксинират, защото превантивната мярка застрашавала живота им. По-млади, но подозрително подбрани минувачи по столичните улици пък нямало да си бият инжекция, защото нямали симптоми, но предвидливо предупреждават рисковата група над 65 г. обезателно да отидат до личните си лекари. От телевизията на Сидеров се подиграха на първата шатра в София, в която ще се извършват безплатни ваксинации. От репортажа на медията не става ясно какво е очаквала - вероятно петзвезден хотел на жълтите павета, в който след ваксината те подлагат на безплатни спа процедури и те хранят 3 дена.

Антиваксърската политика все по-голяма скорост и в социалните мрежи. Стотици, а може би вече и хиляди са специализирани по темата. Някои от тях пишат като професори с 2 висши образования и трогателно обясняват как ваксините ще ни уморят и дори нарочно са изобретени, за да се счупи светът. На мушката е Бил Гейтс. Милиардерът е обвиняван, че е сложил чип в шишенцата, за да ни следят къде ходим, да ни подслушват и да точат информация какво сме си купили от пазара. В социалните мрежи се появиха и майтапи с мнителните антиваксъри. Според някои от потребители войната идвала от хора, които не можели да издържат и ден без алкохол. Т.е., ваксините пречели на „сериозни чисто човешки нужди“.                                                                                                                                                     


Коментари (4)

Stefan Направо да напишат, че земята е плоска и да се свършва с агонията.

Сидеров не е глупав. Допускам, че опитва да овладее част от вота, на уникално деградиралите нашенци, които съвсем съзнателно твърдят, че земята е плоска, медиците са бяла мафия, фармацевтичната промишленост всъщност трови планетарното население, Бил Гейтс не е създател на най-успешната ОС на планетата, а зъл гений, и прочие и прочие нео конспиративни теории.

Прочее, аз съм чувал, че зададат ли се избори, Сидеров яхва метлата.
18.12.2020 14:54 / Отговор
колко е странно Огромни групи хора са склонни да повяват в най-нелепите конспирации за чипове, нов световен ред планиращ намаляване на населението, пръскане на вирус със самолети или цистерни, че вирусът е бойно отровно вещество и всякакви истории, които се разпадат при най-лекия опит да ги разгледаш логически. В същото време отказват да видят реалната конспирация, осъществяваща се пред очите им, с хора, методи и средства познати ни от недалечното минало. Конспирация, която съвсем не е толкова фантастична. Отказват да разпознаят пропагандата, която ги е държала под контрол няколко десетилетия, а сега се опитва да осъществи антидържавен преврат и причинява реална човешка смърт. Сигурно причината е същата, поради която не вярват и в коронавируса - прекалено е гадно за да го приемеш за истина. Е, истина е.
18.12.2020 15:01 / Отговор
Казано е: Перхидролено човече в БГ гладно няма! В случая БГ-русофилистиците се явяват в ролята на много полезни идиоти. Тоест, колкото по-малко от тях се ваксинират - толкова повече ваксини ще останат за нормалните, читави хора, които са наред с главата.
Като втори ефект, но не по-назад в полезността си, се очертава "ускоряването на редукцията разноцветни дебили по брой. Ама не искали да се ваксинират! Това наистина е Супер яко! И аз не искам да се ваксинирате, ама никак! За какво сте ни и занапред? А кретените Бабикяни, убедихте ли ги да не се боцкат? А Пинокио Мореплавателя? Копейкин Костя?
18.12.2020 15:18 / Отговор
Z Подкрепям напълно - като не искат, да не се ваксинират. Само да добавим, че като се разболеят от вируса ще трябва да си платят лечението и то преди да полегнат в някоя болница. Заради такива ментални недоразумения лекарите ще продължат да са в риск и да лекуват Ковид болни.
18.12.2020 18:46

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема