Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Тези тук са идентични на онези, които предреждат, карат в аварийната, паркират в парка

Мрежата

Тези тук са идентични на онези, които предреждат, карат в аварийната, паркират в парка

Снимка:

Стойчо Стойчев, Фейсбук

Дойдох на място за да видя с очите си какво се случва. Без всякакво притеснение мога да кажа следното: лицата тук са абсолютно идентични с тия, които пререждат колоната на светофара, карат в аварийната лента по магистралите и бус лентите в градовете, паркират колите си в паркове, градинки и върху тротоари, спират на аварийки в активни ленти за “5 минутки”, узаконяват незаконните си строежи и ремонти, присвояват публична собственост или ограничават достъпа на другите до такава и т.н.

Да. Еманация на нахалството и безогледната наглост, неистово претендираща за подмяна на обществения интерес със собственото си удобство и еснафско разбиране за правов ред. Мен ме е срам от тези хора. Срам ме е защото тях не ги е срам да притесняват останалите с наглостта си, да натрапват дневния си ред и да ни занимават с обсесиите си.

Не. Нищо не отвоювате, защото няма нито битка, ни война. Те са само във вашите глави и кухите тикви на тези, които ви подкукоросват за тези изстъпления. Не сте герои. Не сте достойни за нищо, освен за лош пример на натрапчива до втръсване наглост. Днес някакво създание дори си позволи да присвоява Божия Закон, като изкара тези изстъпления - следствие от него.

Тази нощ, разлика между плажа Отманли и Орлов мост не съществува. Вие се показахте като озъбено и нелицеприятно подобие на това, срещу което протестирате.

Последно, отнасяйте се с уважение към полицаите. Те са там не за да ви репресират. Колкото и да се брътви тая глупост, истина няма да стане. Тези хора са там за да пазят вас, вашето удобство и ориенталския ви кеф. Ако не за друго, поне заради собствения си егоистичен интерес го направете.   


Коментари (2)

кесо Е, дори и лумпените понякога имат своите "15 минути слава". Те дори не подозират колко бързо ще свърши всичко и като героя на покойния Тошко Колев в "Господин за един ден" ще се върнат отново в унилото си ежедневие на хронични неудачници. Техните днешни кукловоди веднага ще им обърнат гръб, а "журналистите" дето сега им тикат микрофоните в устата ше ги гонят като досадни мухи.
Поздравления на автора за точната характеристика на "героите" /дето са такива само в собствените си очи/.
08.08.2020 13:13 / Отговор
Р.Овч Бабикян, Хаджикян, Минекян и Черепян в кауша, максимално бързо!
08.08.2020 20:31

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още