Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Тези въпроси са терор не само към щаба, не само към министрите, а към цялата общественост

Мрежата

Тези въпроси са терор не само към щаба, не само към министрите, а към цялата общественост

Снимка:

Икономистът проф. Боян Дуранкев – преподавател в УНСС, Фейсбук

Къде са антитерористичните организации?

Освен към заболелите от коронавирус, освен към страдалците, които в момента са под доброволен домашен арест, от доста време изпитвам съжаление и съчувствие към Щаба и към министър-председателя.

На такъв журналистически терор досега не съм бил свидетел! Нямам нищо против тази професия, но очевидно от времената на Тома Томов, Кеворк Кеворкян, Дмитри Иванов, и други наши Големи журналисти, които ни караха да се прехласваме и да мислим дълго след това, в отбора на прехранващите се сега като журналисти са попаднали и много долнокачествени журналя.

Бойко Борисов с типичното си чувство за хумор фино се пошегува, като нарече някои от тях мисирки. За съжаление, истинските мисирки са полезни за нас и природата, докато някои от тези журналя не са произвели и един полезен конец. Но произведоха десетки (уж) важни въпроси, които отговарят на въпроса за нивото на интелекта на питащия...

И понеже тези въпроси са терор не само към щаба, не само към министрите, а към цялата общественост, си задавам въпроса, кога ще ни спрете, журналя, терора?

Ако не, да идват антитерористичните органи!!!

Спасете ни!  


Коментари (10)

Eвелина Димитрова За съжаление, колкото и да не харесвам агентите на ДС, които е дал за пример, в същността на изказването си е прав.
Тероризират и нас обикновените хора с неадекватните си въпроси. Да не говорим че от сутрин до вечер въртят по 20 пъти едно и също.
28.03.2020 22:20 / Отговор
Боян Дуранкев Благодаря ви за коментара! За щастие, светът не е черно-бял; реалният социализъм и реалният капитализъм също не са в такова отношение; има много стойностни хора, които са работели искрено или за социализма (у нас), или за капитализма (у тях). Не си 24 часа "агент", а човек.
Всеки от нас е носител и на добро, и на глупост.
Прошката, а не осъждането, е най-човешкото към глупостта, а смирението ни - проява на мъдрост.
29.03.2020 14:20
Иванова Това е точно казано!!!!Особено за повторенията! Спрете се,драги журналистки,пощадете щаба,премиера и всички нас!!!!!!
29.03.2020 08:07 / Отговор
ехо Какво му е голямото на Кеворкян. Обикновен плювач. Върти, върти и все Борисов и ГЕРБ са му виновни.
29.03.2020 09:20 / Отговор
Боян Дуранкев Пропуснахте звездата Плевнелиев - брошката върху костюма на първия ни партиен и държавен ръководител....
29.03.2020 14:21
Гневна И всичките си тъпи въпроси представят като зададени от техни читатели или зрители.Имат късмет,че е толкова търпелив генерал Мутафчийски, но умората един ден ще надвие.Ще си докладва броя на заразените,излекуваните и починалите и ще им каже "свободни сте".
29.03.2020 11:03 / Отговор
И още Актьорът Поппандов също изригна срещу тъпите до идиотизъм въпроси на "мисирките", които даже не си казват имената и медиите.
29.03.2020 13:26 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мрежата

виж още