Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Тошко Йорданов за Василев и Кирил Петков: Съюз на почтените? Не мислА

Мрежата

Тошко Йорданов за Василев и Кирил Петков: Съюз на почтените? Не мислА

Снимка:

Поредна критика към Кирил Петков и Асен Василев отправи Тошко Йорданов през Туитър.

„ДПС си правиха „обръчи от фирми“. Кирил и Асен направо назначават шефовете на фирми за депутати. Съюз на почтените? Не мислА“.

Вероятно в поста си визира информацията от страна на Петков, че в листите на „ПП“ ще присъстват "успели" хора  извън политиката. Припомняме, че в медийното пространство преди дни се появи информация, че шефът на „Еконт“ , който и част от листите  на  партията е предоставил ЕГН-та и кредитните карти на стотици хиляди българи на Кирил Петков

„Водачите на листите ги познаваме лично. Това, което сме видели, в общите ни истории, те са се доказали по някакъв начин, че са почтени. Ето например с г-н Събев, собственикът на ЕКОНТ, този човек още като бях министър дойде да ми помогне с идеи, с данни, които само той притежава от неговия си бизнес, за да напреднем в България“, заяви в свое интервю Кирил Петков

Заместник-председателят на ПП "Има такъв народ" Тошко Йорданов преди време разкри за казуса с двойното  гражданство на бившия служебен икономически министър.

„Има неща при Кирил Петков, които не са много окей. Например канадското му гражданство и подписаната декларация с невярно съдържание, че няма двойно гражданство, коментира преди време  Йорданов в свое интервю.  

Тошко ЙордановТошко Йорданов

 


Топ новини

виж още

Актуална тема