Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Третата в листата на БСП – на кастинг при Слави

Мрежата

Третата в листата на БСП – на кастинг при Слави

Снимка:

Третата в листата на БСП за Европейските избори - Цветелина Пенкова, е била на кастинг и в Шоуто на Слави. Това се вижда от видео, публикувано във Фейсбук от самия Слави Трифонов. 

Преди да стане част от листата на БСП, Пенкова е пробвала първо да стартира политическата си кариера и се е явила на кастинга за политици в шоуто на Трифонов миналата година.

Тя разказва за образованието си, че е завършила Американския колеж в България, че заминава във Великобритания, където е завършила Финансова икономика в „Оксфорд“ и че е работила в „Роял банк ъф Скотланд“. Тя обаче не успява да отговори кой е финансовият министър на България, нито колегата му на Острова. Самата Пенкова признава, че е трябвало да знае отговорите на тези въпроси.

„Инициативата, която сте започнали е уникална за нас“, споделя тя защо се явява на кастинга за политици.  И казва, че би се върнала в България, за да работи за подобна кауза.

Освен това Пенкова е зам.-председател на клуб „Милениум“. От биографията ѝ, публикувана на сайта на клуба, се вижда, че от София и е родена през 1988 г. От самият клуб се представят като „сдружение с неправителствена цел в обществена полза“. За първи път се събират през 2016 г. , като посочват, че искат да обединят младите българи, които учат или са учили в чужбина.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив