Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Три положителни резултата от изборите вижда Петър Волгин: ПП/ДБ загубиха

Мрежата

Три положителни резултата от изборите вижда Петър Волгин: ПП/ДБ загубиха

Три положителни резултата от изборите вижда Петър Волгин: ПП/ДБ загубиха - Tribune.bg
Снимка:

За три положителни резултата от изборите пише на страницата си в социалната мрежа журналистът Петър Волгин.

Ето и кои са те.

"1. ПП/ДБ загубиха. Тоест неподплатеното с нищо високо самочувствие беше наказано. Как беше там, седем партии, седемдесет и седем NGO, седемстотин седемдесет и седем някакви други неща се обединиха и отново греда! По-нисък резултат и по-малко депутати имат обединени, отколкото когато самостоятелно се явяваха. Това показва, че повечето гласоподаватели са разумни и не вярват на инфантилни послания, като тези от предизборната кампания на ПП/ДБ

2. "Възраждане" вече е трета политическа сила и е партията, която е увеличила най-много резултата си в сравнение с последните избори. Защо това е важно? Защото "Възраждане" е единствената партия, която се осмелява да се изправи срещу евроатлантическото статукво, налагано безогледно от най-влиятелните медии. И въпреки тази неистова пропаганда, става ясно, че в България има немалко хора, които са достатъчно смели, за да протестират срещу официозните клишета.

3. ИТН влизат в парламента. Партията на Слави Трифонов заслужава адмирации дори само заради факта, че торпилира един кабинет, чийто премиер освен закононарушител, се оказа и напълно случаен и неспособен политик. Наистина имахме късмет, че този министър-председател беше бързо натирен. В противен случай кой-знае още какви неприятности щеше да донесе на България.

И последно изречение. Забелязвам, че жълтопаветният коментариат силно страда. А това, без съмнение, също е повод за радост", отбелязва журналистът. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати