Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Трифонов: Днес заседанието на СОС е било все едно група луди шимпанзета, избягали от психиатрия

Мрежата

Трифонов: Днес заседанието на СОС е било все едно група луди шимпанзета, избягали от психиатрия

Трифонов: Днес заседанието на СОС е било все едно група луди шимпанзета, избягали от психиатрия - Tribune.bg
Снимка:

Трифонов пише, че получил информация за нареждане от Лена Бориславова да провалят заседанието като или предизвикат безредици, или се обадят за бомба

От профила във Фейсбук на лидера на ИТН Слави Трифонов

Сигурен съм, че загледани, в това, което се случва в Народното събрание, много от вас са пропуснали фарса, разигран в най-големия местен парламент – Столичния общински съвет. Днес там бяха сменени гербаджийските шефове на редица общински дружества като "Център за градска мобилност", "Столичен електротранспорт", "Столичен автотранспорт", "Метрополитен", "Топлофикация София" и "Софинвест". Това заседание, обаче, днес се е превърнало в нещо средно между книгите „Планетата на маймуните“ и „Полет над кукувиче гнездо“, тоест, нещо като заседание на маймуни избягали от лудницата. За какво става дума? Месеци наред от “Спаси София” и ППДБ повтарят и говорят за корумпираните шефове на столичните дружества и невероятните схеми разигравани от тях. Месеци наред говореха как трябва веднага да се сменят тези долни корумпета. И сега, когато общинският съвет взе да ги сменя, същите тези взеха да вият срещу това. Дори обявиха един от тях -  Стоян Братоев, директор на "Метрополитен" за най-важния и нужен на тях човек, забравяйки колко пъти са плюли срещу същото това дружество. А новоизлюпеният и все още кмет, Васил Терзиев, заяви че "Изхвърлянето на Стоян Братоев като директор на "Метрополитен" е атентат срещу софиянци". Брей! Откъде тази политическа шизофрения? Нали до вчера тези всичките и този същият бяха гербаджийски схемаджии. Сега ваши схемаджии ли станаха?

Но това не е било всичко на този епохален ден за СОС. По време на заседанието общинските съветници от ППДБ и СС са обиждали колегите си, проклинали са роднините им, заплашвали са ги, че когато имат нужда от помощ, те ще направят всичко да им се случват само лоши неща.

И черешката на тортата! Някакъв от тях по едно време е станал прав от мястото си и почнал да пищи като жена! Да пищи. Просто така да пищи! Днес заседанието е било все едно група луди шимпанзета, избягали от психиатрия, са отишли на събрание да решават съдбата на два милиона и половина софиянци. Получих информация, че тези хора са имали нареждане от Лена Бориславова да провалят заседанието по два начина. Единият е бил да се опитат да предизвикат безредици, а вторият да се обадят, че има бомба. И мозъчетата им са стигнали само до там, че да стане някакъв и да почне да пищи. Евала! И това, защото общинският съвет маха всички онези гадни гербаджийски шефове, срещу които говориха, слага временно изпълняващи и дава старт на конкурси за нови директори. Това ако не е политическа шизофрения, не знам какво е.

Явно групичката от ППДБ и розовите небинарни еднорози от “Спаси София” не могат да преживеят, че не са мнозинство. Е, ами не сте. И Слава Богу, защото София не заслужава да я управляват такива като вас.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати