Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Тролове впрегнати в кампания по опазването на Пролет Велкова

Мрежата

Тролове впрегнати в кампания по опазването на Пролет Велкова

Тролове впрегнати в кампания по опазването на Пролет Велкова - Tribune.bg
Снимка:

Сайтът Topnovini.bg е станал обект на координирана атака в социалните мрежи. Повод за коментарите е критична статия, свързана с действията на Пролет Велкова като член на Съвета за електронни медии по време на защитата на отчета на Емил Кошлуков за последните 6 месеца от мандата му като генерален директор на БНТ.

„Оказва се, че статията и приложеният запис са предизвикали истинска истерия в определени кръгове, тъй като в коментарната ни секция ни се изсипаха значително количество постове. Интересното в случая е, че част от коментарите видно са съгласувани и координирани, като в един от тях е включен текст”, пишат от медията .

Пропомняме, че Пролет Велкова от Съвета за електронни медии си позволи директно да обижда журналисти от БНТ пред шефа на телевизията Емил Кошлуков. Тя призова Кошлуков да се оттегли от БНТ до провеждането на нов конкурс, въпреки че по закон той е длъжен да ръководи телевизията до избора на нов титуляр на поста. Мотивът ѝ – тя и три нейни колежки са гласували срещу него, което е знак, че той трябва да се махне.

Ето и коментарите:

„Ей, Топновини, говорих с по-добри журналисти от вас и те казаха, че тоя материал не е за първа страница - махнете го да не се вижда толкова, че се излагате!!!!!

ДО ВСИЧКИ:

Пишете коментари под статията от линка оп предишното съобщение, като включвате следните точки:

- Пролет е добър и уважаван журналист с висок морал;

- Кошлуков е много по-зле от нея и трябва да бъде махнат от БНТ веднага;

- В БНТ трябват промени, в това число - лицата вече не стават - има по-добри журналисти, които да влязат в БНТ;

- Материалът на сайта трябва да бъде махнат, защото няма журналистически качества;

Действайте бързо, защото трябва да опазим Пролет Велкова на всяка цена!!!


„Има ли връзка опазването на Пролет Велкова, „НА ВСЯКА ЦЕНА” с предстоящата предизборна кампания и ролята ѝ в медийния регулатор”, питат журналистите и заявят,  че ще продължават да работят за спазването на свободата на словото в България; за опазването на журналистическата професия като цяло и журналистите в България - в частност.

„Дори това да означава да продължаваме да следим и записваме всяко заседание на Съвета за електронни медии. Времето на политическите диктати в медийния сектор в България трябва да спре. Надяваме се членовете на СЕМ да го осъзнаят”.

 


Етикети тролове
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати