Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Троловете на опозицията са се превърнали в тежки антиваксъри...

Мрежата

Троловете на опозицията са се превърнали в тежки антиваксъри...

Троловете на опозицията са се превърнали в тежки антиваксъри... - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова

Троловете на опозицията са се превърнали в тежки антиваксъри.

Що за обществена отговорност имат тези, дето искат властта?!


Коментари (25)

Надблюдател Ами така си е , "революционната"ситуация им се изплъзва , и затихват и последните опити за преврат! Че те болшевиките могат ли да спечелят избори нормално, без лъжи , демагогия и манипулаации? А и откъм Дунава армия "Освободителка" не ги чака! Всъщност , имало ли е случай когато са на власт да не са трескали държавата! Поне едно подписче за някой дългосрочен енергиен договор! Поне едно служебно правителство! Никой не може да изтъргува държавния интерес така ,както болшевиките от Позитано!
27.12.2020 12:22 / Отговор
Отговор На "Дебелия" да му ядеш "дебелия"! Явно с мисълта за него лягаш и ставаш! Открий си някой психиатър, ама гледай да е някой по-добър!
27.12.2020 16:44
Калина - права както винаги Въпросът е и що за обществена отговорност и сиви клетки имат тези, които биха им я дали? Комунягите много пъти са оставяли държавата в пълна разруха след като са били на власт, но сега за първи път се опитват да го направят, докато са в опозиция. Възползвайки се от неочакваното здравно бедствие. Надминаха себе си.
27.12.2020 12:57 / Отговор
Нали ги видях снощи по телевизията на волен Не по вече от 30 лумпени бяха на протеста
27.12.2020 14:13
Тартаковер Това съм аз-истинският Тартаковер. Не вярвайте на другия-герберския трол, пратен от Дебелия да ме дублира. Никога няма да си позволя да обидя жена, макар и да не е на моето мнение. По това може да е познаете.. Аз съм от стойностна та опозиция, аргументирана и толерантна-все пак трябва да сме по-висока класа от Дебелия.
27.12.2020 15:42
Йордан67 Ясно е, че си фалшивото хюмне, истинския го познаваме, стила му е неповторим. За последния коментар съм сигурен че е автентичния, то личи. Ама ти си проверявай писането, че и там бъкаш от грешки и те те издават
27.12.2020 15:48
ЙОРДАН 67 Горният ЙОРДАН 67 е тъп герберския трол. Веднага се вижда-защитава фалшивия Тартаковер, а напада истинския Тартаковер, който умишлено се държи така. Хора не вярвайте на очите си! Слушайте какво казват троловете!
27.12.2020 18:37
Иво Таратаковере ти си истинския Трол на бесепедер@стите за гарнитура ти е Изплезения Език от "няма такава партия"!!!!
Само да питам Трол вече професия ли е?!А колко плащат на час не ме интересува!Ако Трол като тебе е професия плащат ли ти някакви осигуровки?!
28.12.2020 13:02
Тартаковер Примитивно и твърде пошло разсъждение на застаряващата не само физически, но и интелектуално авторка. Антиваксърите били тролове на опозицията !?? Това е толкова истинско, колкото са истински силиконовите цици. Ако беше така ГЕРБ отсега да сдава властта, защото антиваксърите ( според авторското дълбокоумие опозиционери) далеч надвишават "ваксърите". Поне досега.
Споменах силиконови цици и по асоциация си помислих че писанията на тази авторка в последно време, все повече заприличват на постижения на силиконовата индустрия. Тя обаче, очевидно не го усеща, затова продължава в същия дух и хейтърско-журналистически стил, да корегира недостига в личния си живот.
27.12.2020 13:49 / Отговор
Stefan Честито Рождество.
Вижте, не сте прав за Калина Андролова. Струва ми се, че спорите по инерция, просто така за спорта. Калина е ЯВЛЕНИЕ. Толкова е чиста, че сълзата на сърната е по-нечиста от помислите на авторката. Чел съм много нейни неща. Нещо повече, тя много много много порасна по отношение на духовността и помъдря повече от Цар Соломон Премъдри и Иисуса син Сирахов накуп.

За отношението й към протестиращата сган ми иде на прегърна, но нямам как, толкова много да я обичам, а не съм съм в тази си обич. Калина е самородно злато.
27.12.2020 13:58
какво разбираш от жени дърт педал. Можеш да дрънкаш всичко до изборите. Излиянията ти са на клошар, готов на всякаква подлост за да изкара нещичко за ядене. Жалка креатура си.
27.12.2020 14:15
Отговор Само дърт атрофирал комунист може да се изкаже така за жена! Но за Таракана това било нормално! Селски тарикат ,взел се за "интелектуалец"!
27.12.2020 14:56
Щом Тартаковер се включва да оспорва нещо и да клепа автора му значи е чистата, разобличаваща и неудобна за червената агентура истина.
27.12.2020 14:56
корЕгира ли?! Тартакудич, на Позитано не ви ли ограмотяват поне малко от малко?!
27.12.2020 15:12
По отношение на Калина ,Стефан е прав А таратора не го чета игнорирам го. Не знам какво е писал.
27.12.2020 14:10 / Отговор
Тартаковер Ето един чужд коментар, при това написан от жена : " К. Андролова освен всичко е фурнаджийска лопата. Държеше исото на П. Волгин в неговите отявлени про-руски, социалистически послания. Помним всички включванията й в неговото ефирно време. А после - бум- на 180 градуса- в обратна посока. Ми тя е типична социалистическа НАГАЖДАЧКА. Подобно много други, свикнали да се возят в асансьора нагоре-към резила.
Така мисля и аз. Без да обръщам внимание на екскрементите по мой адрес, които със силната си воня могат да осмърдят само авторите им. А Андролова може да си хиалуронира устата, може и лабиопластика да си направи, но за разлика от коментара на дамата, който цитирах, сигурен съм, че асансьора и вече устремно лети надолу!
Затова ще става все по-злобна и отвратителна. Природен закон за такива жени.
27.12.2020 15:26 / Отговор
Тартаковер Горното е написано от герберския Тартаковер-аз не обиждам жена, заради мнението и. Искат да ме зле поставят. От коментарите ми знаете кой всъщност е истинският Тартаковер..
27.12.2020 15:48
Ха, ха! КорЕгирай с, бе!
27.12.2020 21:56
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Трябва ли да има предсрочни избори?

Нов кабинет в рамките на този парламент или избори при първа възможност още през септември

Покажи резултати Скрий резултати