Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Трябва да си много умен и изключително красив за да вярваш, че Радев иска властта само за 3 месеца

Мрежата

Трябва да си много умен и изключително красив за да вярваш, че Радев иска властта само за 3 месеца

Снимка:

Огнян Минчев, Фейсбук

Трябва да си наистина много умен и изключително красив за да вярваш, че Радев иска да дойде на власт за три месеца и след това да отстъпи властта на тези, които ще спечелят следващите избори (кои ли са те?).

Трябва обаче да бъдеш наистина мъдрец, за да вярваш, че тези, които инсталираха проекта Радев и които дърпат конците на този проект, ще поискат да вземат мъ-ъ-ничко власт за три месеца и след това ще кажат - "Е-е, стига толкова, демокрация е това".

Младите не са длъжни да знаят това - те сега влизат в тази битка. Но дъртите магарета, които рецитират тези мантри са наистина "за бой". Ама как да се откажеш от пет минути слава - като може да ти е за последно...   


Коментари (3)

кесо "Дъртите магарета", които предизвикват оправданото възмущение на Огнян Минчев доказаха не само, че са магарета, но и че са "дренки от един дол" с Румбата и неговата "славна компания" от Корнелчета, Майчета, Черепи, Мустаци, "Отровни тройки" /да не се бъркат с шведските/, терористи в метрото и извън метрото, Баневи, Стайкови, Арабаджиеви, пикаещи и непикаещи във фонтани и всякаква подобна червена фауна.
24.07.2020 11:04 / Отговор
Ник Отличен коментар, г-н Минчев! Макар че принадлежите към "десните", винаги сте обективен, когато грешат и заплашват демократичните и геополитическите устои на държават ни.
24.07.2020 14:12 / Отговор
Киро Бизона А, не е истина Огнян Минчев как ги е заклал, с няколко реда, като великденски агнета и умнокресливите шлякатарници, и благоверния на разбрицаната „фърст лейди, секънд хенд“! А те са толкова умствено недъгави и дефицитни откъм идеи, че не могат една дума да измислят, която малко от малко да опонира успешно на Оги Минчев, ами само мучат нечленоразделно, вият като вдовици за кожения масур и се радват на „организатори“ като алкохолика Минетков, айдуката Хаджи Нено и всесилния Орангутанян Бабикян Шибикян! Хвалъ на таквизи умнокресливци и славяновски каун!
24.07.2020 20:10

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още