Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Цеков: В неделя вечер Киро ще нахлуе, ще прекъсне прогнозата за времето и ще ни адресира

Мрежата

Цеков: В неделя вечер Киро ще нахлуе, ще прекъсне прогнозата за времето и ще ни адресира

Цеков: В неделя вечер Киро ще нахлуе, ще прекъсне прогнозата за времето и ще ни адресира - Tribune.bg

Борислав Цеков, Фейсбук

Носи се упорит слух, че в неделя вечер Киро ще нахлуе в телевизията, ще прекъсне прогнозата за времето и ще ни адресира за създаването на алтернативен парламент на "Промяната" и паралелно правителство на "Промяната", оглавявани от него, защото е лидер и най-ясно може да представи политиките и да си довърши работата.

Ще се нарекат управление на Кироландия, за да не се бърка с България, защото този бранд - България, е компрометиран, понеже Бойко Борисов и всякакви други са избрани от някакъв народ в парламента. За административните нужди на алтернативната и паралелна власт, се очаква да поиска сградата на НДК, АЕЦ "Козлодуй" и няколко хотела по Южното Черноморие.

Ще се снабдяват с газ от посредници на "Газпром", защото са против "Газпром", ама друг път. В алтернативния парламент ще заседават само верни на "Промяната" кадри, подбрани лично от Ленчето след кратко интервю. В паралелното правителство Киро ще работи сам, защото други само биха му пречили да си довърши работата.

Асен, Ждрольо Минчев и Мирилайлай (Лорер) на ротационен принцип ще изпълняват функциите на държавен глава, за да се пука от яд Радев, а Калинка Константинова от АмБъл ще представлява Кироландия в ООН-ето. Татко Петко - началник на "Капитан Андреево" в сянка и специален пратеник в Белия дом. Кироландия няма да има конституция, защото само пречи и въобще това конституциите са досадна реликва от миналото.

Общо взето това е управленската схема  която се върти в главата на Киро. Подредена, ясна - куролация на макс и алангро на толеранцията. Ако ме разбирате какво ви адресирам.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати