Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Цеков: Велкова, инсталирана в СЕМ от ДБ, се опитва да се разпорежда с темите и гостите в БНТ

Мрежата

Цеков: Велкова, инсталирана в СЕМ от ДБ, се опитва да се разпорежда с темите и гостите в БНТ

Цеков: Велкова, инсталирана в СЕМ от ДБ, се опитва да се разпорежда с темите и гостите в БНТ - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Борислав Цеков:

„Вчера медиите разпространиха само част, а тук можете да чуете пълния аудиозапис от изказването на генералния директор на БНТ Емил Кошлуков в отговор на бруталната политическа атака на соросоидната калинка Пролет Велкова, инсталирана в СЕМ от ДБ, която се опита да се разпорежда какви теми, участници и въпроси да има в обществената медия. Чуйте!

И бъдете безкомпромисни навсякъде и на всички нива към соросоидната бруталност и подобни троцкистко-неомарксистки посегателства върху Свободата.

Eто и коментарът във Фейсбук на самия Emil Koshlukov  за този запис: „Тук са отговорите ми към Велкова, която е член на СЕМ. Заглавието ми се струва прекомерно за моя вкус ( не съм го слагал аз), но записът е автентичен. Позволявам си да ги пусна, защото тази жена не за пръв път обижда и съди телевизията и мен. Според мен злобата и безочието не бива да бъдат подминавани лековато, дори да са очевидни за всички. По-старите тук помним, а младите вероятно знаят докъде ни докараха партийните хунвейбини. Явно с комунистите е като с хлебарките - колкото и да пръскаш, след време пак излизат няколко. И пак пръскаш.““


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати