Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Цитат на деня: В „Пирогов“ Радев пита медиите защо не са отразили, когато жена му е раздавала мартеници

Мрежата

Цитат на деня: В „Пирогов“ Радев пита медиите защо не са отразили, когато жена му е раздавала мартеници

Цитат на деня: В Пирогов Радев пита медиите защо не са отразили, когато жена му е раздавала мартеници - Tribune.bg
Снимка:

Валерия Велева, Фейсбук

ЦИТАТ НА ДЕНЯ

Румен Радев след среща с лекарите в "Пирогов", които са на първа линия в битката с коронавируса: Защо медиите не отразиха, когато жена ми раздаваше мартеници на бедните и разговаряше с тях?

Ето и целият цитат от изявлението на Радев: "Когато моята съпруга обикаляше трънските села, откъснати по време на Коледа, да носи храна, да носи подаръци, вие знаете ли, че там има по 10 човека в тези села, когато на 1 март носи мартеници, къде бяхте вие, от медиите?"  


Коментари (4)

Уфф! Деса - мартеницата.
Напротив, медиите я показаха как с колите на НСО си прави пиар из едно трънско село. С чужда пит - майчин помен.
07.04.2020 20:12 / Отговор
Евгени Това недоразумение,резидента!
07.04.2020 23:51 / Отговор
ДАНЪКОПЛАТЕЦ Дали ни харесва или не, вижда се какво недоразумение си имаме за пРезидент. Тук си го знаем, нищо ново не е научил и нищо старо не е забравил. Толкова си може човека, но представяте ли си в другите държави какви ги ръси. Цял свят ни се смее. С изказването си пред Пирогов показа, че бърка президентството с ВВС. В този труден момент, когато лекарите се борят за живота на пациентите си, самопоканата на РАДЕВ е отнело от ценното им време, което недоразумението използва за политиканстване. Рейтинг няма да вдигне, под съмнение вече е да успее и за втори мандат, но поне ще си начеше егото. Самите лекари, видимо бяха притеснени от словоизлиянията им и се разграничиха от популизмът му. Ето, това недоразумение, ни наредиха К. ИМПЕКСОВА и РЕШЕТНИКОВ. Мислете, преди да си давате гласа за подобни хора! А сега ние да си го хрантутим този паразит. Злобен е, защото не може да отиде в Москва, нали трябва да рапортува. От друга страна, им спряха екскурзиите с Деса.
08.04.2020 05:49 / Отговор
Hristina Koleva Да,ще си значеше егото,но нали след като няма да бъде сбъркан президент ще продължава да получава президентската си заплата като пенсийка.Кой ни докласа този срам за България пред външния свят?И защо?
08.04.2020 07:03

Добави коментар
Топ новини

виж още