Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Цветанов и Манолова не могат да си разделят човек, снимал сняг край Вакарел (ВИДЕО)

Мрежата

Цветанов и Манолова не могат да си разделят човек, снимал сняг край Вакарел (ВИДЕО)

Видео със снеговалеж, задръстване и викове „Снимай, снимай! Оставка!“, беше споделено от Тихомир Валериев Василев. Мъжът е познат като един от приближените на Мая Манолова и част от коалицията с най-зашеметяващото име на предстоящите избори „Изправи се! Мутри вън!“.

ФейсбукФейсбук

Кадрите му са запечатали традиционна зимна пътна обстановка на  АМ „Тракия“ край Вакарел – докато все още вали сняг, снегорините не могат да обработват на секундата и често се образуват сериозни задръствания.

В Германия зимата ги изненада: Снежен хаос по пътищата, хиляди остават в задръстванията

Според протестиращите, разбира се, за снегопочистването, катастрофите и неподготвените за зимата автомобили, е виновен премиерът.

„Къде е човекът с джипката от снимката до с.Бойково, да каже защо не е изчистено. По информация от стоящи и мръзнещи хора там, има обърнат ТИР. Зимата ли те изненада Бойко? Опрашка от няколко сантиметра за теб е винаги „природно бедствие“. Писва от тъпи оправдания! Айде бодряшки и ти при хората да „оправяш“ поредната каша, която сам сътвори. На топличко и филмчета, с фенчета по СевдЪ ТВ не са като реалния живот“, реди човекът на Манолова.

Малко по-късно подозрително същото видео беше споделено и от партията на Цветан Цветанов – сигналът е подаден от… членове на ПП „Републиканци за България“…

Интересно дали Тихомир Валериев Василев наистина членува и в двете парии и дали знае за това…  


Коментари (5)

Анастас #

Масери се - Джендъри Рътре !
явно са на едно ниво с ренегата и предател Цвъ Цвъ.

Очаквам и засилено Орално сътрудничество на последния с партийната на ИБАН'костовите Тъпанари.

Време е БайГном и Бай'Гъз да до припознаят като десен човек.

(препикаващо'за'стопляне'устата'минетчийска'костовашка)
12.02.2021 09:13 / Отговор
Мина Ей по това се познава този , дето за пет пари работа не може да свърши - цар е кусури да търси. И в парламента да се намърдат, те пак това ще правят - ще се ровят кой какво не е направил, но нямат идея какво по-добре може да се направи.Гола вода са , дано хората ги усетят.
12.02.2021 09:27 / Отговор
Пацо Абе за.бете ги тия двамата и те ще потънат в неизвестността от която се пръкнаха, заедно с отпадъчните люспи около тях...
12.02.2021 10:54 / Отговор
Геш При такъв студ и такива температури в Германия и Нидерландия спряха влаковете, та не знам изрезките на Галева и Физкултурника какво искат!!!!
12.02.2021 11:09 / Отговор
През зимата вали сняг Какво друго да вали? така е в нашите географски ширини, незнам Как е в Дубай!!
15.02.2021 13:52 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още