Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Цветомир Найденов: Черепа се оплита в лъжите си жестоко

Мрежата

Цветомир Найденов: Черепа се оплита в лъжите си жестоко

Снимка:

Цветомир Найденов, Фейсбук

Фъфлещият убиец Васко Черепа е в серия! Вече се оплита в лъжите си жестоко. Доскоро твърдеше, че си е плащал данъците както е по закон, сега казва че при “новия данък” Лотарията и Еврофутбол е трябвало да се закрият и да останат хиляди служители без работа, та затова не плащал коректно. А сега да кажа каква е истината : Лотарията нямаше да печели по 100 млн на година, а щеше да печели по 30 млн, а Еврофутбол нямаше да печели по 40 млн на година, а щеше да печели по 10 млн на година при “новия данък”.

В Еврофутбол и Лотарията няма хиляди служители на щат, а на трудов договор са под 400 човека и в двете фирми заедно и то, защото щатът винаги е бил раздут, предвид монополното им положение.

Черепа се жалва, че бил изхвърлян от всеки бизнес постепенно...обяснението ми е, че така става с всеки рекетьор влезнал в даден бизнес и бизнесът е нормално да го изхвърли като чуждо тяло.

Специално за хазартния бизнес-забрави, че 1993 година Стефан Найденов го взе в бизнеса с Еврофутбол и игралните зали и за благодарност през 2019 г скочи да го убива и заграбва...не, Чери, не става така, сладурле такова! 

А това за политиците и недаваните подкпупи преди 2015 г са такива лъжи, че още се смея с глас.   


Коментари (4)

Пссст! Пссст! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Мунчо - ВЪН!
Импийчмънт за Льотчика!
04.08.2020 18:50 / Отговор
Пацо Кой ще се разправя с "импийчмънт-и"... Просто изчакайте изборите за президент и го изхвърлете на бунището на живота. При това, за времето до изборите, нека напъва и мъчи птичата си ушата главица с кухите си амбиции. Толкоз!
05.08.2020 11:24 / Отговор
machete Само че, ако бъде свален, ще загуби пожизнената си президентска пенсия. Не ,че генералската му е малка, и не че не е откраднал вече някой и друг милион.
13.08.2020 14:45
Garibaldi Само да не забравяме нещо много важно. Найденов не е много по-различен от Божков. Той е един от така наречените "Целите" : баща от ДС и двама сина , занимаващи се с хазарт. Достоен бизнес, нали?
13.08.2020 14:41 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още