Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Цветомир Найденов: Покрай приказките на Черепа, Али Баба вече стана синоним на лъжец

Мрежата

Цветомир Найденов: Покрай приказките на Черепа, Али Баба вече стана синоним на лъжец

Снимка:

Цветомир Найденов, Фейсбук

"Покрай приказките на Черепа, Али Баба вече стана синоним на лъжец...елементарното доказателство: Ако Черепа е бил рекетиран да плаща 20 % от печалбата си във фирма, където той има 51%, то веднага Велинградският измамник, щеше да обяви на съдружниците си, че “рекетът” е 40 % и на него да му излезе без пари.

Черепа така нарежда съдружниците си, знам го от опит. Така че, Тънките вратлета от Националната лотария, които са му били с 44 % съдружници, трябва да са плащали целия рекет и да са останали с 24% ... а такова нещо няма и е лесно проверимо.

Да не говорим за Кокалис и Интралот в Еврофутбол и Евробет с неговите 49 % .... това са такива смешни лъжи на Черепа, че само мега малоумници могат да се вържат. Такъв “рекет“ няма! Велинградският Али Баба дели плячката си само на 1! Иначе откъде пари за самолети, яхти и леки жени, а?"  


Коментари (1)

кесо Смейте се вие ама за разлика от много други посетили арабския свят очевидно само Черепа е попил от вълшибния свят на Шехерезада и е придобил изкуството и той като голямата източна сладкодумница да ни разказва чудни приказки и приключения от загадъчния свят на българската мутрология. Така че да се надяваме нашата новоизпечена Шехерезада да ни раправя и занапред все такива интересни истории и да напише цяла своя поредица "Приказки на Черепозада". Това ще бъде българския принос в световното мутронаследство. Чакаме следващата история.
01.06.2020 13:34 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още