Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Уикенд“: 100 млн. от Божков за компромати срещу Борисов - дирижира атаките от Дубай в унисон с Цветанов

Мрежата

„Уикенд“: 100 млн. от Божков за компромати срещу Борисов - дирижира атаките от Дубай в унисон с Цветанов

Снимка:

Внушителната сума от 100 милиона лева е осигурена, за да бъде свален Бойко Борисов от власт „по всякакъв начин“. Парите са обещани от укриващия се в Дубай олигарх с 18 обвинения от прокуратурата Васил Божков, а той вече изпълнява коварния си сценарии.

Срещу министър-председателя на България е подготвена зловеща поредица от компромати-фалшификати, които се пускат на час по лъжичка и целят да го обрисуват в почти демоничен образ, разкрива „Уикенд“, цитиран от ПИК.

А заинтересованите от свалянето на Борисов от власт безспорно са десетки.

Милиардерът с прякор Черепа е започнал офанзивата бесен на повдигнатите му 18 обвинения. Въпреки, че формално не стои зад разпространените компромати-монтажи срещу премиера, именно Божков е организатор на атаката, твърдят източници на изданието.

Интересите на Черепа се преплитат с тези на Цветан Цветанов, който случайно или не избра да напусне ГЕРБ именно в деня, в който бе разпространена снимката на спящия в леглото си Борисов, гарнирана с монтирани пачки с банкноти от по 500 евро и златни кюлчета в чекмеджето на нощното шкафче.

По думите на самия Борисов снимката, на която спи, е автентична. Експерти в последствие се произнесоха, че кадрите с пистолета и пачките са правени в различни дни и по всичко личи, че компроматът е специално дирижиран.

На извънредния брифинг в централата на ГЕРБ в сряда, премиерът, парламентарната група, ръководството на партията и ключовите министри от кабинета показаха, че държавата няма да клекне пред компроматната война, която се води срещу нея.  


Коментари (4)

кесо Абе, "нашия" Череп се оказа истински талант в изкуството. Доскоро успешно конкурираше майсторката на източни приказки, сладкодумната разказвачка Шехеразада, а сега се оказа и майстор на политическия трилър. Творческият му тандем с талантливия оператор Румбата /ама не тоя от популярния сериал/, специализирал в снимки с дрон, дава невероятни резултати. Очакваме продължение на сериала.
20.06.2020 18:10 / Отговор
Гневна Тръпки те побиват само като го погледнеш.
20.06.2020 20:56 / Отговор
Да! Да, безлична, но садистична физиономия!
20.06.2020 23:49
Ник Ок но едно все пак не мога да си обесня. Защо държавата в лицето на премиера, и правителството не прави нищо да върне този бандит в страната? Във всяка друга страна от ЕС щяха да направят пътека до ОАЕ от делегации писма и тн до тази държава.Ясно е че проблема не е вече юридически а политически.Или са решили и този да го оставят с години да действа срещу страната от чужбина? Като Василев в Белград.Ако няма натиск от наша страна никога няма да го репатриране от Дубай.
21.06.2020 10:24 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още