Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Уикенд“: Венелин Петков и Гена Трайкова се гласят за политиката

Мрежата

„Уикенд“: Венелин Петков и Гена Трайкова се гласят за политиката

Снимка:

Венелин Петков и Гена Трайкова се гласят за политиката, твърдят източници на „Уикенд”. Повече от месец след уволнението си бившият директор на новините в Би Ти Ви продължава да е без работа, а главната редакторка е подала оставка още след като разбрала, че той си тръгва, стана ясно преди

Говори се, че двамата се надяват да градят политически кариери. Според слуховете, и Гена, и Венелин са близки с лидера на „Да, България” Христо Иванов.

Някои от феновете на Петков вече открито го навиват да се пробва като общински съветник. Според слуховете обаче, амбициите на бившия новинар са много по-високи и стигат поне до парламента. Близо месец след като бе принуден да си събере багажа от Би Ти Ви, Венелин беснееше открито срещу уволнението си. Той не си спести обиди и обвинения по адрес на бившите си колеги, които изстреля публично от страницата си във Фейсбук.

След като бурята поотмина, даде вид, че се радва на безоблачно семейно щастие и това е единственото, което го занимава в момента. Нетипично за поведението му досега, Петков, който доскоро спазваше пълна дискретност около личния си живот, започна да публикува във Фейсбук снимки от разходките си в планината, обиколките с бебешката количка с родения си преди два месеца син от спортната журналистка Николета Маданска, показа дори няколко снимки на кучето си. Между тези идилични публикации обаче не пропуска да прави и агитации срещу премиера Бойко Борисов, демонстрирайки се открито като протестър.

Гена засега е по-обрана, но според слуховете, тя е по-активната от двамата в домогванията до политиката.  


Коментари (11)

k На кой му пука?
31.01.2021 17:47 / Отговор
дует Шанс Крокодила Гена и дон Венко НюзРума, ако вземат по един акордеон и се изтъпанчат по цял ден да свирят "Последен валс" пред Президенството, месля че ще си вдигнат много шанса да влезнат в политиката от раз - не съм ли прав, а?
01.02.2021 23:00
Най- Най-добре е ДъБъ да си взмат и Силвия Великова.
31.01.2021 19:16 / Отговор
Браво млади хора трябва да са в листите за парламент. А тези са доказани професионалисти. Ще гласувам за тях.
31.01.2021 20:55 / Отговор
Бай Гроздан Що, да не правят телевизия в парламента, а?
31.01.2021 22:02
Ха, ха! Много по-млад е др. Божанков. Гласувай за младостта!
31.01.2021 22:27
1111 Млади млади колко да са млади?И какви професионалисти да са .На парламента не му трябват всякакви професионалисти и празнодумци а точно определени напр.юристи ,икономисти,финансисти ,мениджъри и т.н.
01.02.2021 14:59
Veneligena И двамата са нечистоплътни морално, тъкмо за листите на ДБ, редом с Хаяско, Бойкикев, Мирчев с оголения гьз, М.Лалов - Простака, Лузър Панов и сие.
01.02.2021 06:59 / Отговор
Така е Взе ми го от устътъ..., значи.
01.02.2021 23:02
Пейчо Панайотов Щом са политически пристрастни да си ходят и в която и партия да се внедрят. БНТ е национална телевизия и измекяри не могат да съществуват там.
01.02.2021 07:27 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още