Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. В „Да, България“ се хванаха за гушите заради листите! Всички искат да са водачи в София

Мрежата

В „Да, България“ се хванаха за гушите заради листите! Всички искат да са водачи в София

Снимка:

Дойде време за избори и по традиция в „Да, България“ се хванаха за гушите, пише 7DniBulgaria.bg.

По данни на изданието лидерът на партията Христо Иванов взел да си измисля задачи извън града, само и само да не е в обкръжението на свои съпартийци. Причината – щом го видели, всеки започвал да иска да е водач на листа. И то не къде и да е, а в София!

Столицата е разделена на три избирателни района. В един от тях лидерското място в листата ще бъде на коалиционния партньор ДСБ. Остават две. Едното е за Христо Иванов, който си е заплюл 23-и мир.
Нико не искал „селските“ райони в 25-ти МИР, където са „Връбница“, „Надежда“, „Илинден“, „Люлин“, Нови искър“ и т.н.

За оставащото едно водаческо място на листа в София пък били категорични, че им се полага Тома Белев, Сандов и Ковачевите. Последните вече заплашиха в социалните мрежи, че ако някой си прави други сметки, ще има големи проблеми, пише изданието.

На лидерско място се надявал и бившият съдия Методи Лалов, който точно заради това изостави Темида и се отдаде на партийна кариера.

Голям вой има и срещу личната фаворитка на Христо Иванов – Мануела Малеева, която също е гласена за подводач. За такъв е гласен и личният оператор и монтажист на Бойкикиев – Иво Мирчев.

Никой от лидерите не искал да води листа извън София, Пловдив и Варна, поради което битката за попадане в тези три града ще е зверска.  


Коментари (4)

КОМУНИСТЪТ БОЙКИКЕВ Е СИГУРЕН ЗА ПАРЛАМЕНТА................ ПО ЗАСЛУГИ КЪМ БСП/ДПС.. ДРУГО МЯСТО СЕ ПОЛАГА НА................... ЧАКАМЕ МИТРОФАНОВА ДА КАЖЕ....
19.01.2021 18:13 / Отговор
Трибюн майтапите се , нали ? Тях не са ги пуснали под сайванта - те питат за балната зала ! Костаки не ги е учил така ! Ако е истина - Пти женерал е за родното си село Батин /Русенско / . Нищо , че там кметът е от ГЕРБ .
19.01.2021 18:14 / Отговор
Бай Гроздан Ама женералчето с вид, харизма и интелект на опулена жаба не е и за родното си с. Батин, Русенско, щото и там ще го изгубят между тиквите в хамбара и ще го търсят сума време да му кажат, че е загубил изборите!
19.01.2021 20:07
Много сме,трима сме! До жужето,премиерът ли седи ,или комплексиран мореплавател с голям нос и задник?
20.01.2021 08:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още