Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ваня Григорова разкри машинация на ДБ за „Марица-изток“

Мрежата

Ваня Григорова разкри машинация на ДБ за „Марица-изток“

ТЕЦ „Марица - изток“ се оказва доста апетитна за кандидат депутатите. Според публикация в социалните мрежи на Ваня Григорова, не една и две партии са опитали да правят безуспешна агитация сред работниците. Безуспешна, защото едните не разбират проблемите и желанията на хората, а други като ДБ просто не са отишли на уговорената среща, но пък после казват, че „всичко е преминало много добре“. Григорова от КТ "Подкрепа" разкрива, как представители от партията на Христо Иванов и Радан Кънев не са удостоили с вниманието си работниците на 30 юни, въпреки, че те са опискали срещата, а четири дни по-късно пускат няколко снимки във фейсбук, все едно са решили всички проблеми.

Отменят срещата на 30 юни. Но отиват четири дни по-късно, снимат си се в "отлично настроение" и заявяват, че са единствените, които водят открит диалог за бъдещето на "Марица-изток". Помежду си.

Що е то?

Помните ли, че славевата партия щеше да се среща със старозагорци в събота? Срещали са се. Първо темата за мините изобщо не е била акцент, но все пак е имало няколко зададени въпроса от миньори.

- Нито един човек няма да остане без работа! - казват Хиновски и водачът на листата - някакъв началник в Брикел.

- Оптимизация трябва да има! - в отговор на въпрос за задаващи се съкращения.

Не само си противоречат. Но и лъжат, както се вижда от едната от картинките. Хиновски твърди, че отишъл, милият, в комплекса, срещнал се в бързината с има-няма 1000 миньори и опраил работата. Колко трябва да си нагъл, за да си измислиш среща в Марица-изток с хиляди хора?  

 


Коментари (8)

Един примитив Браво , осъзнавате , че многознайковците от ДБ на всичко отгоре и лъжат , ама седмица преди изборите. И въпреки това дружно чегъртате старото управление. БСП поне предлагат някаква програма , а всички останали - " ще видим".
06.07.2021 13:30 / Отговор
Тартаковер Привет, " примитив" ! Знам, че не приемаш коментари написани от хора като мен, но поне прочети, а после отричай. Тази госпожа е хищна кариеристка, която пет зърна боб не дава за членовете на "Подкрепа". Кариерата си изгражда основно от празнословие, лъжи и увъртане около онези, от които може да изкара за себе си. Празен човек, излишен за истинска синдикална работа, изгоден само за себе си.
Пиша това, защото познавам донякъде дейността на този синдикат. Самият бях член на "Подкрепа", при това не на най-ниско ниво. Това беше във времето на г-н Тренчев, който при всичките си методи на ръководство, не съвсем приемани от хората, все пак имаше нещо доста синдикално в борбата за по-добри условия на работещите. Той обаче се оттегли, защото видя на къде върви "Подкрепа", към съглашателство с властите и към силна корупция. Преди него го направих аз.
Това е. А ти ако искаш и вярвай. Аз нямам какво повече да напиша, освен че такъв тип хора са отвратителни.
06.07.2021 14:32 / Отговор
Един примитив Приемам коментарът ти , след като си работил като синдикалист и познаваш отвътре нещата.Още повече , не обвиняваш госпожата , че се " подмокря" при вида на миньорска каска и копач. Това не го приемам , знаеш. И аз съм с едно наум относно тази червенееща се хубавица , затова се учудвам , че едва сега и се отвориха очите за " новите лица" от ДБ.
06.07.2021 17:26
FZF То си ти личи на какво ниво си бил,след като пишеш глупости -Тренчев беше същият като тази госпожа .И за каква борба ми пишеш ,със постоянните банкети ли???А ДАЛИ ПОМНИШМ ИРЛАНДЕЦА СЪС ГО:ЯМАТА КОЖЕНА ЧАНТО КОЙТО ПЛАЩАШЕ МАСРАФИТЕ НА ПОДКРЕПА А ПРЕВОДАЧКА МУ БЕШЕ ЕДНА КОЛЕЖКА ОТ МЕЖДУНАРОДНИЯТ НОМЕРАТОВ ВЪВ БТК/???А КОЛКО ХОРА заради него пиха по една студена вода за по 20 000 лева?Аз също бях на някаво ниво но като разбрах че всичко е една БУТАФОРИЯ И СЕ ОТКАЗАХ. ДАЛИ ПОЗНАВАШ БОБИ ГРИГОРОВ ????
06.07.2021 18:13
ЛГ В крайна сметка срещали ли са се ДБ с миньорите или само са се снимали актива.
06.07.2021 23:01 / Отговор
Синдикати-паразити долни измекяри Който вярва на синдикати значи тотално не познава тази организация. Тези цървули са паразити хранещи се от заплатите на работниците. Няма по лъжлива, нагла и долна сган! Ползват няколко фонда за лично облагодетелстване, разполагат с милиони левове събрани на сила от работниците!!! Като се имат за толкова важни, нужни и безценни нека парите за членски внос не се удържат автоматично от заплатите а всеки работник лично и на ръка да ги внася да видим тогава колко пари ще съберат!!! Мърши долни!!! Елате и питайте работниците защо нямат дрехи, обувки, автобусите са без климатици, битовите условия да мизерни!!! ЗАЩО БЕ ЦЪРВУЛИ СИНДИКАТИ!!! ЩЕ ВИ ИЗРИНЕМ САМО НЯКОЙ ДА ПОЧНЕ ДА СЪКРАЩАВА!!! ПЪРВО ВИЕ ЩЕ ПАДНЕТЕ В БОЯ!!!
07.07.2021 08:22 / Отговор
ДБ Хронологията и фактите относно ДБ са абсолютна лъжа. На 30.06 имаше обявено, че Гр. Иванов ще дойде в Ст. Загора по обед за малко на главната улица. Това нямаше нищо общо с миньорите и темата за комплекса. Снимките са от посещението на Радан Кънев 4 дена по-късно във връзка с друго събитие, което отново не беше свързано с комплекса. Лъжата е скалъпена и защита с бели конци.
07.07.2021 14:54 / Отговор
Миньор-терорист Среща беше ли обявена? Беше! Беше ли отменена в последния момент? Беше! Аз ходих ли на срещата? Ходих!
Радан ходи ли в Стара Загора? Ходи! Беше ли обявено някъде? Не!
Право на всяка политическа партия е да си избира подходящи срещи, но "открит диалог" по определен проблем се води с пряко засегнатите, а не по този начин!
Иначе ще се съглася, че това си е директна атака срещу ДБ, но не от автора на публикациите, а от изданието, защото другия казус е далеч по пиперлив!
07.07.2021 15:25

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още