Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ваня Григорова с въпроси към ИТН относно бъдещето на комплекса „Марица изток“: Къде са хората в това уравнение?

Мрежата

Ваня Григорова с въпроси към ИТН относно бъдещето на комплекса „Марица изток“: Къде са хората в това уравнение?

Снимка:

От профила във Фейсбук на Ваня Григорова, икономически съветник към КТ „Подкрепа“

 Днес от 18 ч. партията на Слави Трифонов ще се среща със старозагорци. Понеже малко хора са чели програмите на партиите, това пише в телевизионната партия за комплекса „Марица изток“:

„Заместване на въглищните ТЕЦ с високоефективни паро-газови блокове, нови мощности на ВЕИ на освободените и рекултивирани минни табани, комбинирано производство на водород.“

Оставям настрана енергийните въпроси. Но къде са хората в това уравнение? Силиконова долина. По-тъпо нещо „енергийните експерти“ на шоумена не успяха да измислят. Всъщност няма да е тъпо, ако има кой да се върже на празните приказки.

Индустриални зони? В такава индустриална зона до Пловдив преди две години служители работеха на три смени срещу заплата от 700 лв. Вие преценете дали това е алтернативна заетост на работните места в комплекса.

Тези от снимката ще ви управляват. Те ще решават съдбата на комплекса. Ако искате нещо от някого, ако трябва да задавате въпроси, това трябва да сторите днес! Не утре, когато вече имат 4 години мандат на разположение.

Шоуто е хубаво, когато е в телевизора. Шоуто е пагубно, когато е на ваш гръб. Не бъдете статисти в чуждия сценарий, настоявайте да играете главната роля. Днес, 18 ч., Стара Загора.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още