Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Василев отрече да е ченге от ДС, преследвали го, но успял по чудо да се отърве

Мрежата

Василев отрече да е ченге от ДС, преследвали го, но успял по чудо да се отърве

Василев отрече да е ченге от ДС, преследвали го, но успял по чудо да се отърве - Tribune.bg

От Фейсбук профила на Илиян Василев

Острието на БНТ Иво Никодимов, който обслужва и до сега Цацаров, Гешев, Борисов и сие и е дарлинг на Емил Кошлуков, си позволил да ме "омаскари" в "органа" на ГЕРБ трибюн.бг с този пасквил (бел. ред. публикацията е от Фейсбук профила на журналиста).

Иво Никодимов: Илиян Василев, който се маскари като демократ е ченге от ДС

Толкова може момчето - драги Иво, това епохално разкритие, пример за разтърсваща разследваща журналистика се върти из "ефира" от поне две десетилетия. Нямате ли Гугъл в БНТ, та се налага да се заровиш и разкриеш /тоест да питаш Антон Тодоров/.

Прочетете го внимателно, ето това е класически "донос". Някой писал за мен, нещо, които той бил чул, видял и т.н. Преди много години, се запознах с досието ми, частта доноси, къде съм ходил, какво съм направил, с кого съм говорил беше много по-голяма, от тази, в която някой казва колко беззаветно верен съм бил, за да отчете дейност.

Цялата тази етикетизация с "досиетата" бе дело на същите от ДС, спомнете си кога започна. Просто им трябваше индулгенция и дъвка за народа и подобен "коз" срещу мен. Той винаги се вдига, когато трябва да ме дискредитират. Нали според профайлинга на ДС трябваше да бъда слуга на Москва нали там е КГБто, да съм олигарх заграбил народни пари, да съм с Борисов и Доган? 

Факт е, за разлика от вожда на Трибюн Борисов, който искал, но не приели в ДС, мен ме преследваха и беше цяло чудо да се отърва. 

Иво Никодимов сега обслужва пак същите кръгове - защото ДС стои зад Пеевски, зад Борисов, зад Кошлуков, зад Гешев, зад цялата им пасмина.

Днес да бъдеш в окото на Трибюнския ГЕРБ е висока чест и признание.

Знаете ли, каква е разликата между мен и подобни самозванци?

Нямам претенции кой ще замести Кошлуков. И няма да настоявам за уволнение нито на Иво, нито на когото и да било.

Само професионални критерии. Но как да покриеш професионални критерии с това раболепие?


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети