Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Васко Кръпката : Да живееш в Калифорния и да гласуваш за Радев, е голяма простащина

Мрежата

Васко Кръпката : Да живееш в Калифорния и да гласуваш за Радев, е голяма простащина

Снимка:

 „Да живееш в Сан Диего, Калифорния и да гласуваш за Румен Радев и за човек, чийто истинско име не съм научил, е голяма простащина. Казвам го без извинение. Според мен, онези хора, които не гласуваха, са си оправили живота в някаква степен. Общо взето се съмнявам в промяната, защото има много въпросителни. Освен това, едно е да живееш навън, да протестираш и да говориш за спиране на корупцията, друго е да поемеш отговорност. Ако обаче Кирил Петков и Асен Василев се коалират с чалгата с и с БСП, няма да приема, че това са хора на промяната, защото звучи смешно,“казва пред Faktor.bg известният рокаджия Васко Кръпката.

 По думите му много лоша игра за политиците  е изиграла  негативната кампания на Румен Радев.

„Не може да чегърташ нещо, по което хората имат сантимент и се вижда, че е свършило някаква работа и да наблягаш само на лошото. Тази негативна кампания беше започната от Румен Радев със своите изказвания против това, което се случва. Той се обяви срещу управлението на държавата, като че ли не е част от него, което много ме дразнеше. Вместо да се занимава с негативна кампания, трябваше да надгражда. Съвсем нормално е след трите мандата на Бойко Борисов да дойде друг човек, който да управлява, но не и с чегъртане“.

Той бе категоричен, че партиите на „протеста“ имат толкова ниско доверие, защото се занимавали с някакви снимки и глупости, а не с факти и с това, което реално се е случило.

„Носталгично настроените българи към комунизма смятат, че трябва здрава ръка, че Румен Радев е успешен политик, понеже вероятно е добър пилот. Авиатор обаче не означава задължително качествен президент. Той по никакъв начин не се яви в ролята на обединяващ. Лозан Панов например работи в най-проблемното място – в съда, и той си сложи главата в торбата. Когато обаче се появи честен човек, не се вярва на него, а на изпедепцани измамници. Румен Радев, както е добър летец, ако беше и читав президент с достойнство, нямаше да стои с наведена глава пред руския кагебарски патриарх, който му се караше, а пък вицето му Илияна Йотова дори падна на колене. Той нямаше да лобира срещу падането на санкциите срещу Русия, щеше да каже поне една дума за анексирането на Крим. Румен Радев обаче избягва тези теми. Ако не беше със социалистически убеждения, въпреки че е учил в САЩ, щеше да посети лагера в Белене и да сложи цветя пред паметника на убитите по време на комунизма. Той представи червена политика и свърши още куп лоши неща, най-вече с негативното си отношение към живота, който живеем. Аз имам музика, която е повече от политиката за мен“, каза още Васко Кръпката.  


Топ новини

виж още

Актуална тема